Gest EMOTIONANT al zeilor fotbalului din Romania! Hagi si Popescu revin pe teren pentru copilul care a ignorat durerea! Meciul lunii in Romania

kassandra rotariu Iosif Rotariu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2012, 13:23
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2012, 15:47

Sambata, la Sala Polivalenta din Bucuresti, cele mai importante nume ale echipelor de aur din fotbalul romanesc joaca intr-un amical caritabil de senzatie! Gala e LIVE la sport.ro si pe www.voyo.ro de la ora 17:00!

 Castiga AICI 20 de bilete VIP la evenimentul lunii! 

Generatia de Aur vs Steaua '86 se joaca pentru Kassandra Rotariu, fetita adoptata de fostul international Iosif Rotariu care a trecut prin 29 de operatii din cauza unei boli a sistemului osos.

Gica Popescu, Gica Hagi, Helmuth Duckadam, Iosif Rotariu, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici sau Adrian Bumbescu sunt doar cativa dintre jucatorii uriasi care au anuntat ca vor sa fie  titulari in meciul inceputului de an la Bucuresti! Nationalele jurnalistilor si artistilor joaca si ele pentru Kassandra!

Biletele la gala caritabila pot fi cumparate de pe myticket.ro, din reteaua Diverta, dar si de la casele de bilete ale Salii Polivalente in ziua evenimentului, care va fi transmis in direct de sport.ro de la ora 17:00! In deschidere, castigatorul de la Vocea Romaniei, Stefan Stan, va sustine un concert.

Micuta Kassandra sufera de osteomielita, o boala care afecteaza sistemul osos, si a fost adoptata de sotii Rotariu dupa ce ea a fost maltratata de catre bunica sa. La doar 4 ani,  Kassandra a cunoscut deja partea urata a vietii. Mama ei a abandonat-o si a devenit povara pentru bunica in grija careia a ramas. Fara mila, femeia a chinuit-o teribil: a zdrobit-o in bataie pana i-a rupt oasele, a ars-o cu tigara si aproape a lasat-o sa piara de foame.
 
Nu este primul meci de acest gen pentru Kassandra, care a trecut prin chinuri absolut inimaginabile pana sa fie adoptata si prin nenumarate operatii dupa aceea, dar incasarile nu au fost la fel de mari ca ajutorul de care fetita are nevoie pentru a se putea bucura de frumusetile copilariei precum alti micuti de varsta ei. „Pana acum, Kassandra a suferit 29 de operatii, asa ca acum nu-i mai e frica. Ea e cea care ne incurajeaza pe noi", spune Dana, sotia fostului international Iosif Rotariu.

CONCURS: Spune printr-un comentariu pe pagina de Facebook Sport.ro care e cea mai frumoasa amintire a ta legata de Steaua 86 sau de Generatia de Aur si castigi 2 bilete VIP la meciul de sambata. Cele 10 comentarii cu cele mai multe LIKE-uri stranse pana vineri la ora 12:00 castiga. Intra in concurs aici:

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!