'Gata, s-au inteles!' FA-BU-LOS! Neymar pleaca din Brazilia pentru 92 de mil de euro! Detaliile unei afaceri MONSTRUOASE care pune in pericol recordul lui Ronaldo

Neymar Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Martie 2013, 08:10
Data actualizarii: Duminica 10 Martie 2013, 08:07

SkY Italia anunta un transfer incredibil pentru istoria fotbalului!

Santos s-a inteles cu Barcelona pentru cedarea lui Neymar in schimbul a 92 de milioane de euro! Suma se apropie la numai doua milioane de recordul stabilit de Cristiano Ronaldo in 2009, cand a plecat de la Man United la Real Madrid!

Sursa citata da afacerea ca si incheiata. Singurul detaliu ramas de stabilit e data la care transferul efectiv va avea loc. Neymar insista sa ramana in Brazilia pana dupa Cupa Mondiala din 2014 si cauta intelegere din partea viitorilor sai sefi pentru a avea liniste maxima inaintea celei mai importante competitii din cariera sa!

Chiar daca a mai fost dorit de Man City, Bayern si PSG, Neymar n-a lasat in niciun moment sa se inteleaga ca ar avea dubii in ceea ce priceste traseul pe care il va urma in cariera. Astfel, mutarea la Barca nu ia prin surprindede decat prin proportiile financiare uriase!

Neymar, 21 de ani, are deja 28 de meciuri in nationala Braziliei, pentru care a marcat 17 goluri. La Santos, are 209 meciuri si 129 de goluri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!