Galeriile echipelor bucurestene, in strada pentru #Colectiv. Cum s-au manifestat alaturi de ceilalti peste 20 de mii de romani

Colectiv Dinamo proteste Rapid Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Noiembrie 2015, 10:15
Data actualizarii: Miercuri 04 Noiembrie 2015, 10:45

Filmul unei seri in care Romania a rabufnit si a iesit in strada: "Pana ieri am tacut, de azi incep sa urlu!" FOTO si VIDEO

Mai multe grupuri de suporteri ale cluburilor bucurestene Steaua, Dinamo si Rapid au participat aseara la protestul declansat in memoria victimelor tragediei de la Colectiv. Alaturi de alti circa 20-25 de mii de oameni, suporterii au cerut dreptate din partea autoritatilor statului.

ProSport scrie ca printre cei circa 20-25 de mii de tineri iesiti aseara in strada pentru a cere dreptate s-au amestecat si mai multe grupuri de suporteri. Fara sa creeze evenimente, acestia au protestat pasnic si s-au aliniat pe o voce pentru a cere un singur lucru: dreptate.

Grupuri de fani ai Stelei, ai lui Dinamo si ai Rapidului au iesit in centrul Bucurestiului pentru a-si exprima nemultumirea. De asemenea, acestia s-a declarat revoltati si de nerespectarea doliului national si de faptul ca MTS, FRF si LPF au autorizat desfasurarea meciurilor din ultima etapa.

Decizia fanilor vine dupa ce acestia au ales sa isi manifeste nemultumirile si la meciurile din weekend. Suporterii dinamovisti au afisat si la meciul cu Viitorul mai multe bannere, cele mai multe in memoria victimelor de vineri seara.


FOTO: Mesaje afisate de fanii dinamovisti la meciul cu Viitorul (1-5)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!