VIDEO Fotbalistul acuzat de terorism și-a dat foc în mijlocul orașului și a transmis totul pe Facebook

Nizar Aissaoui terorism Tunisia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Aprilie 2023, 18:08
Data actualizarii: Miercuri 12 Aprilie 2023, 18:14

Un fotbalist de 35 de ani și-a dat foc în fața unei secții de poliție, după ce a fost acuzat de terorism.

Nizar Aissaoui, jucător tunisian, a transmis în direct pe Facebook gestul extrem la care a apelat. Scena s-a petrecut la Haffouz, un orășel din centrul Tunisiei. Fotbalistul a scăpat cu viață și a fost transportat de urgență la spitalul din localitate, potrivit publicației tunisiene Kapitalis.

Și-a dat foc în direct, după ce a fost acuzat de terorism: „M-au pedepsit!”

Aissaoui a fost acuzat recent de terorism de către autoritățile locale. Fotbalistul se consideră nevinovat și susține că totul a pornit de la o plângere pe care a depus-o la poliție împotriva unui vânzător de banane. Sportivul a fost nemulțumit de prețul de 10 dinari (circa 3 euro) pe care comerciantul îl cerea pentru fructe.

În fața acuzațiilor pe care le numește abuzive, Nizar a decis să protesteze într-un mod extrem. El a filmat întregul moment și l-a transmis în direct pe contul său de Facebook.

„Voiam să atrag atenția poliției asupra unui comerciant care vindea banane la 10 dinari kilogramul. Dar m-au pedepsit, m-au acuzat de terorism și m-au implicat într-un caz cu care nu aveam nimic de-a face”, a spus Aissaoui în clipul de pe Facebook, șters între timp.

Cine este Nizar Aissaoui

Pe filmare se vede cum mai mulți martori, printre care și câțiva membri ai familiei sale, încearcă să-l oprească pe fotbalist, dar fără succes.

Nizar Aissaoui a evoluat la diverse cluburi din Tunisia, precum Union Sportif Monastir, El Gaouefel Gafsa, Jeridet Tozeur și l'Espoir Sportif Haffouz.

Aflat la spital, fotbalistul este acum în viață și, potrivit lui Mohamed Bourguiba, guvernatorul provinciei, are arsuri de gradul trei pe tot corpul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!