AISS: "Suporterii de la tribuna l-au contestat pe Ilie! Noi nu suntem suparati pe el!"

Autor: Sport.ro
Marti 21 Septembrie 2010, 12:34

	AISS: "Suporterii de la tribuna l-au contestat pe Ilie! Noi nu suntem suparati pe el!"

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti anunta ca doar suporterii de conjunctura l-au contestat pe Ilie Dumitrescu.

Vicepresedintele Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti, Adrian Pacurar, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca suporterii pe care ii reprezinta nu i-au cerut antrenorului Ilie Dumitrescu sa demisioneze ci cei "de conjunctura" ai echipei "ros-albastre"

"Noi am spus ca nu-l vom sustine pe Ilie Dumitrescu nu pentru ca am putea fi suparati pe el. Nu se poate sa fi suparat pe un om al Stelei, care a fost de la juniori la Steaua. Noi i-am zis ca nu-l vom sustine pentru ca ne-a fost teama pentru el. Nici acum nu suntem suparati pe Ilie Dumitrescu, iar cei care au strigat demisia au fost cei care au zis ca-l sustin, suporterii de la tribuna I. Da, Steaua are cei mai multi suporteri, dar multi sunt de conjunctura. Sa asteptam prima ploaie, sa vedem cati mai vin la stadion", a spus Pacurar.

El a mentionat ca AISS regreta si acum plecarea antrenorului Victor Piturca si nu vede o solutie pentru banca tehnica stelista. "Nu stiu ce antrenor ar mai putea veni. Noi l-am agreat pe Victor Piturca. Doua luni clubul a aratat ca unul normal. Domnul Piturca a promis unele lucruri, printre care unul esential, ca Becali nu va mai interveni la echipa, si s-a tinut de promisiune. Totul parea normal si am decis sa sustinem echipa atunci. Nici chiar noi nu credeam ca domnul Piturca va trebui sa plece atat de repede. Acum, sa vedem ce va fi, nu stiu ce antrenor ar mai putea veni. Ar trebui sa fie unul cu coloana vertebrala", a mai spus vicepresedintele AISS.

Antrenorul Ilie Dumitrescu a anuntat, luni seara, dupa remiza cu Astra Ploiesti, scor 1-1, ca renunta la functia de tehnician al echipei Steaua, precizand ca nu poate sa stea intr-un loc in care un este dorit.

Miturile despre vaccinurile anti-COVID, demontate de experți. Cum s-a reușit dezvoltarea serului într-un timp atât de scurt
BRAT

Modifică setările cookies