Fabulos! Un fotbalist este anchetat pentru ca a declarat ca este nascut in 1990, desi mama lui a decedat in 1986! Detalii incredibile

CAF Guelor Kanga Sparta Praga Steaua Rosie Belgrad Stiri Fostul coleg al lui Stanciu este investigat de Confederatia Africana a Fotbalui! A declarat ca este nascut in 1990, iar mama sa a decedat in 1986
Mihnea Stefan
Data publicarii: Miercuri 26 Mai 2021, 19:56
Data actualizarii: Miercuri 26 Mai 2021, 21:36

Un fotbalist din Africa este acuzat de fals de identitate.

Guelor Kanga este sub investigatia Confederatiei Africane de Fotbal (CAF) pentru fals de identitate. Fotbalistul este acuzat de doua ilegalitati: ca si-a ascuns cel putin 5 ani din varsta si ca si-a falsificat nationalitatea.

In acte, Kanga figureaza ca este nascut pe 1 septembrie 1990, in Gabon. Republica Democratica Congo neaga acest lucru, aratand un document in care mama fotbalistului a incetat in viata in 1986 si altul in care atesta ca jucatorul s-a nascut in 1985, in Kinshasa.

In prezent, fotbalistul este legitinat la Steaua Rosie Belgrad, iar clubul a emis un comunicat oficial in care isi arata sustinerea fata de Kanga.

"A jucat in Rusia si Cehia si nu a avut nicio problema. Vedem aceste informatii ca pe un razboi intre aliantele de la Cupa Africii, in care Kanga este o victima colaterala. Speram ca situatia se va rezolva cat mai curand in favoarea lui Gelor Kanga", este comunicatul oficial emis de Steaua Rosie Belgrad.

In Europa, jucatorul a mai evoluat pentru Rostov si Sparta Praga, unde a fost coechipier cu Nicolae Stanciu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!