GALERIE FOTO Forțe noi la Survivor România! Campioana la atletism a atras privirile tuturor când a intrat în concurs 

Survivor Romania 2022 Mari Fica Survivor 2022 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2022, 14:24
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 14:34

Survivor România 2022 se vede ÎN DIRECT pe PRO TV duminică, de la 20:00 și luni și marți, de la 20:30. Episoadele pot fi văzute cu o zi în avans pe VOYO. 

În ediția de duminică seară, după eliminarea din tabăra Războinicilor de marți seară a Ramonei Crăciunescu, în celor două tabere li s-au alăturat forțe proaspete. Două noi concurente a intrat în competiție, câte una pentru fiecare echipă. 

Astfel, echipa Faimoșilor s-a întărit cu încă o fată, iar Laurei Giurcanu, Elenei Chiriac și Nataliei Duminică li s-a alăturat Mari Fica, campioană la atletism. Tânăra de 28 de ani a fost campioană națională la proba 800 de metri. 

Mari face parte și din lotul național de seniori, proba 400 de metri garduri, iar de-a lungul carierei a reușit să strângă peste 120 de medalii. 

„Am venit la Survivor pentru că este o provocare, este o ieșire din arena mea de zi cu zi. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa să câștigăm cât mai multe jocuri de aici încolo”, a declarat Mariana Fica la intrarea în concurs. 

Intrarea lui Mari a fost cu noroc pentru Faimoși, care au câștigat jocul pentru recompensă, la ștafetă, în fața Războinicilor. De cealaltă parte, în tabăra Războinicilor a intrat Mihaela Stan, antrenoare de înot în vârstă de 21 de ani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!