VIDEO Marian Drăgulescu, variantă pentru Iordănescu la națională? :) Super-gol înscris de fostul gimnast la Survivor 

Marian Dragulescu Survivor 2022 survivor romania Survivor Romania 2022 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 13:00
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 12:35

Survivor România 2022 se vede ÎN DIRECT pe PRO TV duminică de la 20:00, luni și marți de la 20:30! Show-ul poate fi urmărit cu o zi înainte pe VOYO.RO, mai puțin cu momentul eliminării. 

Ultimele ediții din Survivor au venit cu vești excelente pentru concurenți. În această săptămână nu a existat nicio eliminare, iar prezentatorul le-a anunțat pe cele două triburi că urmează unificarea. În episodul de marți, înainte de petrecerea de unificare, a avut loc un joc de-a dreptul inedit, un meci de fotbal pe nisip.

Pentru a face un preview a ceea ce înseamnă unificarea, cele două triburi, Faimoșii și Războinici, s-au unit în aceeași echipă pentru meciul de fotbal pe nisip și s-au duelat cu echipa de producție a show-ului. În cazul în care concurenții aveau să câștige, primeau perne și saltele pe care să doarmă, timp de o săptămână. 

Marian Drăgulescu, super-gol marcat la Survivor România 2022

Meciul a fost unul strâns de la început până la final și s-a încheiat 8-8. În ciuda remizei, cele două triburi au fost anunțate că se vor putea bucura în continuare de perne și saltele. 

Unul dintre momentele spectaculoase ale meciului a fost la scorul de 5-4 pentru concurenți. Marian Drăgulescu a reușit să mărească avantajul cu o super-reușită, de la mare distanță. Fostul gimnast a trimis cu 'șiretul' direct în poartă, învingându-l pe portarul echipei de producție. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!