Fiul presedintelui LPF apare in dosarul "Droguri pentru VIP-uri". Reactia lui Gino Iorgulescu

Gino Iorgulescu DIICOT droguri Mario Iorgulescu trafic droguri Stiri Fiul presedintelui LPF apare in dosarul "Droguri pentru VIP-uri". Reactia lui Gino Iorgulescu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Octombrie 2018, 11:41
Data actualizarii: Miercuri 03 Octombrie 2018, 14:40

Numele lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, apare intr-un dosar de trafic de droguri.

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, este implicat intr-un dosar de trafic de droguri! Acesta ar fi cumparat stupefiante de la trei barbati anchetati: Adrian Carbunescu, Andrei Vinicius si George Gheorghiu, scrie Libertatea.

Iorgulescu Junior urmeaza sa se prezinte in fata procurorilor pentru a da declaratii in acest dosar, numit "Stupefiante pentru VIP-uri".

Libertatea
scrie ca dealerul de la care Mario Iorgulescu a cumparat drogurile, George Gheorghiu, este acuzat de trafic de droguri de mare risc.

Gino Iorgulescu a refuzat sa comenteze pe seama acestei teme: "Nu stiu despre ce e vorba...cu ce mi-ati spus. Nu vreau sa comentez", a spus el, potrivit Telekom.

Dosarul a ajuns deja pe masa judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, dupa trei luni de ancheta a DIICOT Ploiesti, perioada in care au fost efectuate mai multe perchezitii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!