GALERIE FOTO Fiica unui fotbalist a fost desemnată cea mai frumoasă fetiță din lume, la șase ani. Cum arată Thylane Blondeau la 20 de ani  

Thylane Blondeau Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 15:56
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 16:04

În vârstă de 20 de ani, Thylane Blondeau s-a transformat într-o tânără superbă. 

Originară din Franța, modelul a ajuns vedetă la nivel internațional de la o vârstă fragedă, iar de atunci fotografii sunt mereu pe urmele ei. 

De curând, Thylane a fost surprinsă la plajă în Miami, alături de logodnicul ei, Benjamin Attal. Îmbrăcați lejer, cei doi s-au plimbat pe malul mării, iar apoi s-au așezat pe niște șezlonguri și au profitat de vremea plăcută. 

La începutul lunii octombrie, Thylane Blondeau și Benjamin Attal au anunțat că s-au logodit, la două luni după ce aniversaseră primul an de relație. 

La 6 ani, după ce a apărut în paginile revistei Vogue, franțuzoaica a fost supranumită “cea mai frumoasă fetiţă din lume”.

De atunci au trecut 14 ani, iar Thylane Blondeau a devenit o tânără atrăgătoare, la fel de frumoasă. Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internationale. Mai mult, a fost imaginea principală pentru Vogue Enfants, a participat în prezentari de modă pentru Jean Paul Gaultier şi i-a impresionat pe mulţi cu frumuseţea ei.

Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau este fiica prezentatoarei TV Veronica Loubry și a fostului fotbalist Patrick Blondeau. Benjamin are 24 de ani și este fiul actorului Yvan Attal și a cântăreței Charlotte Gainsbourg. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!