GALERIE FOTO Fiica lui Ilie Dumitrescu, de o frumusețe răpitoare. Mesajul emoționant transmis tinerei de internaționalul român

Ilie Dumitrescu fiica Ilie Dumitrescu Mayra Daria Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Mai 2023, 21:25
Data actualizarii: Sambata 27 Mai 2023, 21:38

Ilie Dumitrescu este unul dintre cei mai de succes fotbaliști români.

Acesta are patru copii, o fată și trei băieți, de care este foarte mândru și le împărtășește admiratorilor din reușitele lor.

Mayra Daria, singura fiică a internaționalului român, a încheiat un capitol din viață, absolvind liceul, ocazie cu care Ilie Dumitrescu a postat două fotografii cu tânăra de 17 ani, cu un mesaj sugestiv: "Sfârșitul unui capitol foarte important din viață. Felicitări și mult noroc în aceea ce îți dorești să faci pe viitor, draga mea fiică!".

"Mayra are 17 ani, e la Școala Cambridge, muncește foarte mult, are rezultate foarte bune la școală. Este foarte serioasă. Îmi seamănă cel mai mult din familie.

Muncește mult, vrea să performeze în zona în care se implică și are o mentalitate de învingător. Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei", spunea Ilie Dumitrescu, la finalul anului trecut, potrivit libertateapentrufemei.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!