FOTO Fața nevăzută a Shakirei: și-a concediat un angajat dintr-un motiv incredibil! Dezvăluirile au fost făcute acum 

Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2022, 14:24
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2022, 14:25

În cadrul unui show TV au apărut detalii legate de viața Shakirei și „fața neștiută” a cântăreței care s-a despărțit de Gerard Pique la începutul verii. 

Despărțirea dintre Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) a luat prin surprindere lumea mondenă, însă imediat după anunțul separării, au apărut noi detalii legate de viața celor doi. Despre fotbalist s-a spus că ar fi început o relație cu tânăra cu care se iubește acum înainte de despărțirea oficială, iar între timp cântăreața a fost acuzată de evaziune fiscală, iar acum au apărut noi informații despre o variantă a ei necunoscută publicului. 

Recent s-a făcut un documentar despre artista columbiană, care s-a focusat pe acuzațiile de fraudă fiscală în care a fost implicată, însă au apărut alte detalii legate de viața privată și profesională ale Shakirei. 

Informații despre fața necunosocută a Shakirei

Javier Ceriani, jurnalist din Miami, care a intervievat un cuplu căsătorit, ambii foști angajați ai Shakirei, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Equipo de Investigacion” din televiziunea La Sexta un episod șocant care a avut-o pe artistă în prim-plan. Acesta a fost șocat când a aflat motivul pentru care Shakira i-a dat afară pe cei doi, care lucrau ca ajutoare pentru ea. 

„Divier a înlocuit-o pe Maritza, soția lui, care a gătit toată săptămâna, a gătit pentru 17 angajați de-ai Shakira. Când era deja târziu în noapte, era foarte obosit el, iar Shakira i-a cerut să încălzească niște pui pentru ea, iar el i-a zis: 'Adevărul este că nu mai pot face asta, nu pot încălzi puiul, am gătit pentru 17 persoane toată ziua, nu mai pot face asta'. 

Deci Shakira i-a spus: 'Dacă nu ești capabil să faci asta, atunci nu ești capabil să faci nimic altceva' și atunci au fost concediați. A fost un șoc faptul că Shakira și-a dat staff-ul afară în legătură cu o bucată de pui pe care nu au vrut să o încălzească. 

Nu erau doar simpli angajați, erau bucătari, șoferi și cei care se ocupau de întreținerea casei. Aveau foarte multe de făcut”, a relatat jurnalistul conform Marca

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!