GALERIE FOTO El este „tăticul” lui Cristi Borcea: „M-a crescut de la 16 ani! Când l-au dat afară l-au făcut mai bogat cu 30-40 de milioane de euro!”

Cristi Borcea Dumitru Dragomir Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 12:05
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 12:07

Cristi Borcea (53 ani) a vorbit despre perioada în care a activat în fotbalul românesc, având cuvinte de laudă la adresa fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Fostul finanțator al lui Dinamo și-a amintit de perioada sa de început în fotbalul românesc, dar și de întreg parcursul pe care l-a avut, dezvăluind amintirile care îl leagă de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Despre Dragomir, Borcea a avut doar cuvinte de laudă, numindu-l „tăticul lui”. 

Cristi Borcea, despre Dumitru Dragomir: „I-au făcut un bine că l-au dat afară!” 

Cristi Borcea a recunoscut că cel care l-a „ghidat” în carieră a fost Dumitru Dragomir, atât în fotbal cât și în afacerile pe care le-a întreprins. Totodată, afaceristul a evidențiat perioada prosperă prin care fotbalul românesc a trecut în momentul în care Dragomir se afla la conducere. 

În opinia lui Borcea, momentul în care fostul șef LPF a fost dat afară din fotbal a fost unul bun pentru Dragomir, care a prosperat în afaceri și a câștigat sume imense de bani încă de atunci.   

„M-a crescut de la 16 ani, eram la Victoria. E tăticul meu! Ce pot să spun, toți l-au hulit, dar uite pe vremea aia, Mitică Dragomir, cine putea să țină în frâu, eram eu, Nețoiu, Iancu, Copos, Gigi Becali, Mititelu, Porumboiu, Pinalti, Chivorchian, Marius Stan, Penescu.

În momentul în care a fost el, aveam echipe care mergeau constant în grupele europene, intrau direct în Liga Campionilor.

Și acum, la 76 de ani, tot vitalitatea aia o are. Ce i-au făcut la fotbal, că l-au dat afară, i-au făcut un bine! L-au făcut mai bogat cu 30-40 de milioane (n.r. – de euro). Ceea ce face este de admirat, să dea Dumnezeu să putem și noi să facem măcar 70-80% din ce face nea Mitică. Are o vitalitate și o putere de muncă extraordinară”, a declarat Cristi Borcea în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!