Campionatul Mondial din Qatar Imnul Campionatului Mondial maluma Stiri

FOTO El a spus 'da', după ce Shakira, Dua Lipa și Rod Stewart au refuzat clar! Maluma va cânta în Qatar înainte de startul Mondialului! A plecat furios din interviu 

Campionatul Mondial din Qatar continuă să stârnească multe controverse. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 16:57
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 17:51

Există multe critici înspre Qatar în special după apariția informațiilor conform cărora mii de muncitori au murit în timpul construcției celor 6 stadioane, încălcându-se drepturile omului. Mai mulți artiști internaționali au refuzat să cânte în deschiderea turneului din cauza a tot ceea ce s-a întâmplat. 

Dua Lipa, Shakira și Rod Stewart au spus 'nu' vehement invitației de a cânta în Qatar. A existat însă un artist care nu a refuzat și a acceptat din start propunerea. Este vorba despre cântărețul columbian Maluma, care a zburat deja în Qatar, mândru să reprezinte Columbia, care nu s-a calificat la turneu, urmând să cânte piesa sa oficială a turneului “Tukok Taka”, în colaborare cu Nicki Minaj și Myriam Fares, în deschiderea Fan Festival-ului, de pe 19 noiembrie. 

Maluma s-a înfuriat și a ieșit din interviu 

Într-un interviu acordat televiziunii israeliene Kan TV, Maluma a fost întrebat direct despre situație: „Nu ai o problemă cu încălcarea drepturilor omului din această țară?”

Cântărețul a răspuns: „Ba da, dar e ceva ce nu pot rezolva. Am venit aici să mă bucur de viață, să mă bucur de fotbal și de celebrarea fotbalului. Nu este ceva în care trebuie să mă implic. Sunt aici să mă bucur de muzică și de viața frumoasă și să joc și fotbal”. 

Reporterul însă nu s-a oprit și a continuat să insiste pe subiect: „Dar poți înțelege că oamenii vor spune că cu prezența ta aici ajuți în spălarea..”, dar a fost întrerupt de Maluma care și-a întrebat echipa dacă trebuie să răspundă întrebării. Aceștia i-au transmis că nu, iar artistul s-a ridicat și a început să părăsească platoul. Gazda a întrebat care este problema, iar cântărețul i-a zis: „Ești rău!”, la care reporterul a concluzionat: „Asta este ceea ce spun și gândesc oamenii”. 

Maluma a făcut ulterior și o postare pe Instastory în care a răspuns tranșant criticilor: „În seara aceasta vom cânta imnul oficial al Mondialului la Fan Event. Eu am venit să mă bucur de petrecerea fotbalului, să îmi pun banderola și cultura în cel mai important eveniment din istoria sportului și să aduc bucurie în toate colțurile lumii. Asta este treaba mea și poziția mea. Nu mă voi schimba și voi continua să fac asta cu toată dragostea din lume. Dacă unii nu au vrut să vină e problema lor dar eu sunt aici înfruntând realitate și aducând lumină întregii lumi”.

Modifică setările cookies