GALERIE FOTO El a fost protagonistul, dar toate privirile au fost pe ea! Cum a apărut soția lui Sergio Ramos la prezentare 

Sergio Ramos pilar rubio Sevilla Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Septembrie 2023, 10:57
Data actualizarii: Vineri 08 Septembrie 2023, 10:58

Pilar Rubio (45 ani) și Sergio Ramos (37 ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din septembrie 2012. 

Pilar este o cunoscută prezentatoare TV din Spania, iar ea și fostul fundaș al lui Real Madrid s-au cunoscut în 2012, după Campionatul European pe care Spania l-a câștigat. Cei doi formează un cuplu de atunci și s-au întâlnit timp de șase ani până când s-au căsătorit, în iunie 2019. 

Pilar Rubio și Sergio Ramos au împreună patru copii, Sergio (8 ani), Marco (7 ani), Alejandro (4 ani) și Maximo Adriano (2 ani). Recent, fotbalistul a revenit la clubul care l-a lansat în fotbalul mare, Sevilla, având parte de o prezentare specială și extrem de emoționantă. 

Alături i-au fost atât superba soție, cât și cei patru copii, iar Pilar nu a trecut neobservată. Prezentatoarea TV a ales un outfit extravagant, care a scos-o imediat în evidență, accesorizat de o pereche de ochelari supradimensionaț. Modelul a optpat pentru pantaloni înflorați, tocuri cu platformă și un sacou negru, scurt. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!