GALERIE FOTO A cheltuit 40.000 de dolari pentru a arăta precum Kim Kardashian dar a murit subit pe patul de spital după o operație eșuată 

Kim Kardashian Ashten Empire Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Aprilie 2023, 21:47
Data actualizarii: Duminica 30 Aprilie 2023, 21:49

Kim Kardashian (42 ani) a devenit una dintre cele mai mari influencerițe din lume.

UPDATE Familia tinerei a postat un mesaj pe rețelele sociale în care anunța decesul tragic și subit al lui Ashten. În postarea făcută, familia a precizat că a deschis un cont de donații și a oferit detalii legate de situația acesteia. 

„În dimineața zilei de 20 aprilie familia noastră a primit un apel tragic de la un membru de-ai familiei care plângea franatic și anunța că Ashten va muri. Apelul ne-a distrus lumile și va bântui pe veci familia noastră pentru restul vieților. La scurt timp după ce am ajuns la spital, în urma apelului, familia noastră a continuat să trăiască un coșmar, după ce am fost informați că starea ei se degrada după ce a suferit un stop cardiac. 

Moartea ei tragică este investigată în prezent ca omucidere în urma unei proceduri medicale care a căpătat o turnură extrem de negativă. Pentru a respecta intimitatea Christinei Ashten, familia și investigația, nu vor mai fi împărtășite alte detalii”, se arată în anunț. 


Știre inițială 4 aprilie 

Devenită cunoscută în urma unui sex-tape apărut pe interent, Kim Kardashian s-a transformat rapid într-una dintre cele mai cunoscute personalități ale planetei, tinerele din întreaga lume s-au inspirat din aspectul său. De-a lungul timpului, Kim s-a remarcat cu formele sale, iar multe dintre tinere au dorit să arate precum ea. 

Este și cazul lui Ashten Empire, un model de 28 de ani, a avut un obiectiv clar din a se transforma în următoarea Kim Kardashian, investind o sumă considerabilă în intervenți estetice. 

Ashten Empire, modelul care aspiră să devină următoarea Kim Kardashian 

Conform Mundo Deportivo, Ashten a investit nu mai puțin de 40.000 de dolari pentru ca corpul său să semene cu cel al lui Kim, supunându-se la diferite intervenții chirurgicale atât la sâni, cât și în zona fundului. Mai mult, tânăra a făcut mai multe tratamente cu botox și procedee cosmetice. 

Chiar într-un interviu acordat în The Sun Ashten asigură că i s-a spus întotdeauna că seamănă cu Kim Kardashian: „Încă din adolescență oamenii îmi spuneau că semăn mult cu Kim Kardashian. Este o comparație pe care o aud zilnic când sunt în spațiul public. Adevărul e că dacă ne vezi pozele din adolescență și copilăriei împărtășim multe smilitudini”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!