GALERIE FOTO Kim Kardashian, sunată de Bukayo Saka după ce Arsenal a fost eliminată din Europa League! Ce i-a spus jucătorul 

Kim Kardashian Arsenal Bukayo Saka Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Martie 2023, 23:40
Data actualizarii: Sambata 18 Martie 2023, 23:40

Arsenal a fost eliminată în optimile de finală UEFA Europa League de Sporting, la loviturile de departajare. 

La meci a asistat și Kim Kardashian, care și-a dus fiul pentru a urmări partida din loja VIP. Starul TV din SUA care a devenit cunoscută după ce pe internet a apărut un sex-tape cu ea, căsătorită până de curând cu rapper-ul Kanye West, a mers a fost surprinsă cu sufletul la gură în timpul meciului. 

Kim a postat mai multe Instastory-uri de pe Emirates Stadium, supărată de deznodământul partidei, decisă după ce Martinelli a ratat lovitura de departajare. Kim Kardashian a zburat la Londra, înregistrând pentru un documentar. 

Bukayo Saka a sunat-o pe Kim Kardashian 

A doua zi, Kim a postat pe rețelele sociale un clip de la un apel video cu starul lui Arsenal, Bukayo Saka. În filmare, fotbalistul vorbește cu influencerul, dar și cu copiii lui Kim, prezentându-și scuzele că nu s-a putut întâlni cu ei după meci, așa cum era stabilit. 

„Îmi pare rău că nu v-am întâlnit la meci, mi s-a spus că sunteți în Players Lounge, aveam un tricou pentru voi”, a spus Saka. 

„Ne întoarcem dacă veți câștiga Premier League”, a spus unul dintre copii, corectat de un membru al familiei, care a înlocuit „dacă” cu „când veți câștiga Premier League”

„Spuneți-mi când vă întoarceți și voi trimite niște tricouri pentru voi”, i-a spus Saka. Kim a postat clipul, alături de o descriere în care menționa că fotbalistul englez este favoritul fiului său de la Arsenal. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!