Dupa Morosanu, un alt luptator de K1 a obtinut o functie de politician! Daniel Ghita a castigat un mandat de deputat! Ce rezultate au obtinut Adrian Neaga si Dorinel Munteanu

Daniel Ghita Adrian Neaga Alegeri Parlamentare Catalin Morosanu Dorinel Munteanu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Decembrie 2020, 11:46
Data actualizarii: Luni 07 Decembrie 2020, 12:17

Fostul luptator K1 Daniel Ghita a deschis lista PSD la Camera Deputatilor in Ilfov. 

Dupa candidatura lui Catalin Morosanu la Consiliul Judetean Galati, un alt luptator de K1 a decis sa candideze pentru o functie politica. Daniel Ghita a candidat pentru un post de parlamentar, iar partidul din care face parte a obtinut aproximativ 30%. Luptatorul de K1 si-a anuntat victoria la alegeri printr-o postare pe contul sau de Facebook, spunand: "Nimic fara Dumnezeu!". 

De asemenea, fostii fotbalisti Adrian Neaga si Dorinel Munteanu au luptat pentru un loc in Parlamentul Romaniei. Neaga a candidat pe listele din judetul Arges si partidul din care face parte a obtinut doar 1,3% din voturi si nu va intra in Parlament.

Dorinel Munteanu a candidat pe listele pentru Consiliul Local Galati si a pierdut. Acum, la alegerile parlamentare, fostul mare jucator a candidat pentru o functie in Senatul Romaniei in Cluj. Munteanu este la limita pentru a prinde un loc de senator, partidul al carui lider este Traian Basescu fiind la limita in acest moment, cu 4,9% din voturi. Voturile din Diaspora ar putea ajuta partidul sa treaca de 5%, pragul impus pentru ca un partid sa intre in Parlament.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!