FOTO ȘI VIDEO Dumitru Dragomir s-a luat la bătaie cu protestatarul Marian "Ceaușescu": "Mi-a spart ochiul / M-a mușcat câinele"

Dumitru Dragomir marian ceausescu marian morosanu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 01:58
Data actualizarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 02:55

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut un nou conflict cu protestatarul Marian Moroșanu (53 de ani), cunoscut drept "Ceaușescu". Cei doi s-au luat la bătaie, iar ulterior și-au adus reciproc acuzații.

Cei doi au mai avut un conflict în septembrie 2020, când și-au spus cuvinte grele, însă lucrurile au degenerat de această dată și s-a ajuns la violență fizică.

Dumitru Dragomir s-a luat la bătaie cu protestatarul Marian "Ceaușescu"

Incidentul de acum s-a petrecut marți seară, în momentul în care Dumitru Dragomir părăsea sediul unei televiziuni. Protestatarul "Ceaușescu" l-a așteptat pe fostul șef al LPF cu un steag al Partidului Comunist Român și i-a cerut în mod ironic un autograf pe "steagul pe care l-a iubit".

Dragomir a ezitat inițial să iasă din sediu, însă după câteva provocări lansate de protestatar, care l-a numit "milițian spurcat, borfaș sau escroc", "Corleone" a ieșit în stradă. Deși la început părea destul de liniștit, Dragomir a încercat ulterior să îl lovească cu piciorul pe "Ceaușescu".

În imaginile postate chiar de protestar pe Facebook, în direct, Dragomir a părut că încearcă ulterior să se năpustească asupra lui "Ceaușescu", însă un câine și-a făcut apariția și l-ar fi mușcat pe "Corleone".

După ce Dragomir a urcat în mașină, o altă persoană a apărut, cel mai probabil un apropiat al fostului șef de la LPF, și a părut să îl lovească pe "Ceaușescu" de mai multe ori: "Ia dă, mă, în mine, hai!", se aude spunând protestatarul, moment în care Dragomir revine: "Păi, văd că tu dai, mă".

"Mi-a spart ochiul. Ați văzut ce a făcut, da? Nu mai văd cu ochiul ăsta. Deci bodyguard-ul lui Mitică a dat în mine. Și Mitică Dragomir, la fel. Asta este. Borfașii își aduc slugile", a încheiat Marian "Ceaușescu" filmarea, după ce Dumitru Dragomir s-a urcat pe banchea din spate a mașinii și a plecat.

VIDEO Conflictul dintre Dumitru Dragomir și Marian "Ceaușescu"

Dumitru Dragomir: "M-a mușcat câinele, unul m-a înțepat cu șurubelnița. Am zgârieturi pe picioare"

Dumitru Dragomir a oferit rapid o reacție după incident, spunând că a fost mușcat de câinele respectiv, iar un alt individ l-ar fi înțepat cu o șurubelniță în spate.

"Eu am terminat emisiunea la B1 și moderatorul mi-a spus: 'Nea Mitică, nu ieși pe aici că nu te lasă ăștia să mergi la mașină!'. Nu m-au lăsat să ies. Eu, atunci, m-am întors și am întrebat de altă ieșire. Când m-am dus la ieșirea cealaltă, acolo era unul care mă pândea cu un câine. Mie îmi e frică de câini, de oameni nu îmi e frică. Apoi m-am întors înapoi la prima ieșire. Când am dat să ies, nu m-au lăsat să merg la mașină. Eu trebuia să mă duc la mașină pentru că se schimba semaforul și nu putea să stea mașina acolo.

Striga acolo: 'Comunistule, hoțule, banditule!' Fraților, eu sunt de felul meu coleric și răspund, nu mă pot abține. A început să mă înjure. A venit unul cu un câine și mi-a rupt pantalonii. Erau trei inși: șoferul, care nu e șofer, e administratorul societății mele, Cristi. A venit să mă acopere și să deschidă ușa la mașină. Unul a venit și i-a dat un picior în fund și lui Cristi. Eu l-am alergat puțin pe ăla, că de ce a dat. M-am urcat în mașină și am plecat cu pantalonii rupți de un câine. Erau trei care m-au așteptat. Toți trei au dat. Și în Cristi, și în mine.

Eu am vrut să mă duc la mașina mea, să plec. Dacă te oprește cineva pe stradă și te ia la înjurături de mamă, în toate felurile... acțiunea s-a desfășurat foarte rapid. Cum să sun la 112 când ăla nu te lasă să te urci în mașină? Cum să sun la 112 când în 10 secunde s-a întâmplat toată chestia? Pune unul câinii pe tine și tu suni la 112? Dacă nu punea câinele pe mine, nu ziceam nimic, mă urcam în mașină.

O să-mi chem avocatul mâine. La tribunal a venit după mine, la ureche mi-a cerut bani. Nu i-am dat. La ureche, ca să nu ne înregistreze camerele de luat vederi în tribunal! I-am zis: 'Pleacă, bă, de aici!'. A zis: 'Nu-mi dai?'. A ieșit afară și m-a făcut în toate felurile. A doua oară, îmi spune că sunt comunist și că am furat. Să-mi spună, poate știe el că am furat eu ceva și nu m-a descoperit justiția. Poate are el dreptate, dar până atunci îl dau în judecată pentru ce a făcut și pentru faptul că a venit cu cîinele dresat și mi-a sfâșiat pantalonii. Văd că am și niște zgârieturi pe picioarele. Mi-e frică să nu fie câinele turbat, numai la asta mă gândesc. Mâine îmi fac antirabicul.

Erau trei inși. Unul m-a înțepat cu o șurubuelniță, mi-a dat în spate cu o șurubelniță. Altul a pus câinele pe mine. Au venit în grup și m-au atacat. Nu a fost el singur.", a spus Dragomir, la Realitatea Plus.

Marian "Ceaușescu": "Cred că eu sunt victima. Și-a adus șoferul să mă bată"

Marian Moroșanu a vorbit și el după conflictul cu Dumitru Dragomir, spunând că se consideră victimă, având în vedere că "doar l-am criticat, iar el a sărit la bătaie".

"Cred că victima sunt eu. Eu l-am criticat pe acest Mitică Dragomir pentru cât a furat. El și-a adus șoferul să mă bată. Eu doar l-am criticat, el a sărit mereu la bătaie. Diferența între Dumitru Coarnă și Mitică Dragomir este mare. El nu avea comportamentul acestui personaj sinistru din politică.

Când a ieșit el de la postul TV B1 i-am adus doar critici, iar el și șoferul au sărit să mă lovească. Ăsta cred că a fost ordinul lui Mitică Dragomir", a spus Marian Moroșanu, cunoscut drept "Ceaușescu", la Realitatea Plus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!