Dinu Gheorghe: "Nu din cauza lui Gigi am plecat de la Rapid!" Cum il inteapa pe Becali si mesajul EMOTIONANT pentru Razvan:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2011, 13:20
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2011, 13:20

Dinu Gheorghe si-a luat la revedere de la Rapid! Razvan a ramas sa lupte singur la echipa.

"Gigi Becali la momentul asta este pedepsit, iar eu nu vreau sa mai pun sare pe rana. Din punct de vedere fotbalistic el este un om cazut, pentru ca o asemenea infrangere (n.r. - scor 0-5 cu Maccabi Haifa) este greu sa o digeri, sa o accepti. Decizia mea un are nicio legatura cu Gigi Becali, am luat-o demult", a spus Gheorghe.

" Am simtit ca nu mai sunt dorit, am simtit ca nu mai sunt util Rapidului si am luat decizia asta. Eu sunt un om care nu sta asa, atarnator. Era mai bine sa reziliem contractul, sa ne despartim. Ii multumesc domnului Copos ca a fost de acord sa facem despartirea pe cale amiabila. Problemele pe care le-am avut nu vreau sa le fac publice", a spus Dinu Gheorghe.

"Daca ma simt vinovat fata de cineva ca am plecat de la Rapid, ma simt numai fata de Razvan Lucescu. In rest nu am niciun fel de regret. Am gresit fata de Razvan, am gresit cand i-am propus sa vina la Rapid si nu i-am spus adevarul.

Prietenia noastra un o poate zdruncina nimic, voi mai colabora cu Razvan Lucescu. Razvan trebuie sa ramana la Rapid, unde a inceput o munca si nu e nici la jumatatea ei. Mai are multe lucruri de facut, eu am spus mereu ac Rapid va fi o echipa foarte puternica abia in primavara. E o tampenie sa spui ca daca am plecat eu trebuie sa plece si Razvan", a mai precizat Vama la Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!