Dinamo anunta RAZBOI cu Steaua pentru un super jucator din Liga I! Anuntul facut de Negoita dupa infrangerea cu Pandurii

Dinamo Dan Nistor Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2013, 00:47
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2013, 00:50

Pandurii 2-0 Dinamo | Talnar s-a chinuit degeaba toata iarna. Jucatorii au alergat sute de kilometri prin nameti, dar asta nu-i ajuta la meciurile din Liga I!

Patronul Ionut Negoita spune ca pregatirea fizica a jucatorilor trebuie imbunatatita urgent. E nemultumit ca fotbalistii lui Talnar nu pot sa reziste ritmului unei partide de 90 de minute! Oficialul recunoaste dupa meciul de la Tg. Jiu interesul pentru Dan Nistor. Negoita stie insa ca ii va fi greu sa-l ia pe mijlocasul de la Pandurii. Nistor are oferte tari din strainatate.

"Am cazut fizic in repriza a doua, nu stiu ce se intampla, trebuie sa lucram la asta! E adevarat ca ni-l dorim pe Nistor, nu cred ca suntem singurii interesati de el. Stiu ca are oferta din strainatate. Conditiile de afara sunt altele decat la noi, nu stiu daca va alege sa vina la noi in conditiile in care e dorit in strainatate", a spus Negoita la Fanatik Show.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!