VIDEO Dezvăluiri neașteptate ale Teodorei Stoica despre legătura cu Gigi Becali: "E un test, asta e toată ideea"

Teodora Stoica Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2023, 16:24
Data actualizarii: Joi 27 Iulie 2023, 16:34

În urmă cu trei ani, Teodora Stoica a trecut printr-o perioadă dificilă. 

Fata lui Mihai Stoica s-a deschis în cadrul unui podcast și a vorbit despre cea mai grea perioadă prin care a trecut, momentul în care a fost diagnosticată cu cancer.

Teodora Stoica, dezvăluiri în premieră despre legătura cu Gigi Becali

Tânăra de 28 de ani a vorbit în cadrul show-ului moderat de Cătălin Măruță și despre ajutorul pe care l-a primit din partea finanțatorului de la FCSB, dar și despre cum se înțelege cu acesta.

"(n.r. te-ai apropiat de Dumnezeu după problemă?) Da. Nici tatăl meu nu era credincios și Gigi ne-a spus: 'Păi, ăsta e un test, o să treceți peste, dar nu vezi că asta e toată ideea? Să crezi în Dumnezeu?' și cumva așa a fost. Odată ce m-am apropiat și mă rugam, mergeam și la biserică, au dispărut cumva problemele. Acum nu mai merg chiar atât de des, cum ar trebui la biserică, dar vorbesc tot timpul cu Dumnezeu. Tatăl meu merge foarte des la biserică.

(n.r. cum e relația cu Gigi Becali?) E bună, ți-am zis, m-a ajutat mult. De exemplu, când mai mănânc lactate, mănânc doar de oaie și doar de la el. La el sunt cele mai bune. Eu când am avut problema și mă mai duceam să iau brânză, îmi zicea: 'Păi, da, pentru că se hrănește cancerul cu lactate'", a povestit Teodora Stoica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!