GALERIE FOTO Fiica lui MM Stoica, prezentă la Campionatul Mondial de Ape Înghețate! La ce probe va participa Teodora Stoica

Teodora Stoica Campionatul Mondial de Ape Inghetate MM Stoica Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 09:56
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 10:19

Teodora Stoica face parte din lotul național la Ape Înghețate.

Teodora Stoica, fiica lui MM Stoica, managerul general FCSB, va participa la probele 50 și 100 m liber de la Campionatul Mondial de Ape Înghețate.

„Teodora va concura la Campionatul Mondial în probele de 50 și 100 m liber. Și, în funcție de rezultatele la antrenamente, ar putea concura și în proba de 250 m. 

Lotul cuprinde până acum 18 sportivi, dintre care 4 fete”, a spus Paul Georgescu, coordonatorul lotului național, potrivit sportm.ro.

  • Campionatul Mondial de Ape Înghețate va fi în 2023 și va avea loc în Franța

Reacția Teodorei Stoica după ce s-a alăturat lotului național

„Acum un an pe vremea asta am început să înot. Știam doar că e un sport recomandat tuturor, nu mi se părea ceva captivant. Nu știam dacă voi putea înota bine, practic n-aveam așteptări. Eram doar entuziasmată că încep ceva nou. 

Astăzi m-am alăturat echipei naționale de înot în ape înghețate

Nu m-am gândit vreodată că atunci când plec undeva, mai ales când e frig afară, primul google search va fi “lacuri/râuri în zonă”

Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul”, a scris Teodora Stoica pe pagina sa de Facebook.

Teodora Stoica a participat în iulie și la prima ediție de la Timișoara Triatlon!

Fiica managerului de la FCSB a „făcut spectacol” la Timișoara! Teodora s-a aflat printre cei 160 de concurenți înscriși în competiția care a inclus trei probe: înot, ciclism și alergare. Tânăra a încheiat competiția pe locul al treilea, reușind să combată temperatura ridicată de afară. 

Reporter: Cine bea apă din Bega nu mai pleacă din oraș. 

Teodora Stoica: Ar trebui să rămân aici atunci. 

R: Care e proba ta preferată?

T.S: Cred că înotul pentru că am descoperit recent că alunec pe apă, sunt chiar bună la înot. Visul meu este să merg la un IronMan. IronMan e cam cel mai greu triatlon. 

1.5 kilometri de înot în 24 de minute, 40 de kilometri cu bicicleta într-o oră și 31 de minute și 10 kilometri de alergare într-o oră sunt bornele impresionante atinse de Teodora. 

Tatăl său, Mihai Stoica, i-a fost alături în timpul competiției, iar Teodora recunoaște: „Așa cum am fost tot timpul fana lui numărul 1, acum e el fanul meu. A fost lângă mine toată dimineața. Am avut o super-galerie, chiar m-au ajutat”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!