Detalii de la petrecerile nocturne ale lui Pique: „Cheltuiește cantități indecente de bani! Petrece până în zori!” 

Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iunie 2022, 14:00
Data actualizarii: Luni 13 Iunie 2022, 14:01

Gerard Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) au anunțat oficial că s-au despărțit, prin intermediul unui comunicat. 

La câteva zile după izbucnirea scandalului în care au fost implicați, după ce presa internațională a anunțat că fotbalistul a înșelat-o pe cântăreață și a fost prins. Pique continuă însă să țină prima pagină a tabloidelor, cu noi informații despre viața sa personală ieșind la iveală. 

Presa din Spania a anunțat că jucătorul Barcelonei se mutase de ceva timp într-un apartament în care locuia singur, fiind extrem de activ la capitolul ieșiri nocturne și petreceri. Jordi Martin, paparazzi pentru televiziunea Telecinco, a oferit noi detalii despre petrecerile lui Pique, dezvăluind suma de bani pe care fotbalistul o cheltuiește în mod regulat. 

„Dă minimum 2.000 de euro pe o ieșire!” 

„În legătură cu petrecerile lui Pique, să vedem, de 12 ani îl urmăresc și este extrem de cunoscut în Barcelona, petrecerile pe care le face...însă am fost informat că în ultimul timp este complet defazat, cheltuiește extrem de mulți bani la petreceri cu coechipierul său Riqui Puig. Cheltuiește cantități indecente de bani la cluburi și restaurante până în zori!

Din informațiile mele, suma pe care o cheltuiește Pique într-o noapte de petrecere diferă în funcție de zi, însă minimum este de 2.000 de euro, de la 2.000 de euro în sus pe zi. Însă astfel de sume sunt nesemnificative pentru Pique”, a spus Jordi Martin conform Marca

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!