Detalii de la petrecerea de 12 ore cu tequila care i-a adus lui Marcus Rashford o amendă de 650.000 de lire sterline 

Marcus Rashford Manchester United Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 19:29
Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 19:31

Marcus Rashford (26 ani) a fost în centrul atenției în ultimele zile din cauza unui scandal în care a fost implicat. 

Fotbalistul lui Manchester United, care s-a remarcat de-a lungul anilor prin acțiunile caritabile pe care le-a făcut, dar și datorită unei vieți extrem de liniștite, are probleme, după ce a mințit că e bolnav. Rashford i-ar fi transmis lui Ten Hag că nu se poate prezenta la antrenamentele de vinerea trecută, acuzând stări de rău. 

Fotbalistul nu a fost inclus în lotul lui United pentru meciul cu Newport din FA Cup, scor 4-2, dar s-a aflat adevărul în legătură cu situația sa. Presa engleză a publicat imagini cu englezul, dintr-un club din Belfast în care a băut și petrecut până târziu, chiar în ziua dinainte de antrenamentul programat. 

Detalii de la petrecerea la care a participat Marcus Rashford 

Dat de gol de presa britanică, Marcus Rashford ar urma să fie amendat cu 650.000 de lire sterline. Erik ten Hag a transmis că se va ocupa intern de problemă, însă au apărut noi detalii legate de petrecerea la care a participat jucătorul. Pe internet au apărut și imagini cu fotbalistul din club, iar o ospătăriță a oferit detalii. 

„O ospătăriță care a stat cu starul lui United la petrecerea sa a spus că jucătorul a transmis că 'are o misiune să se îmbete'. A spus că atacantul amețit a dat shot-uri de tequila și a băut cocktail-uri până să se prăbușească inconștient într-un pat de hotel, complet îmbrăcat, înainte de 3 dimineața. 

Rashford a petrecut două zile în Belfast, unde și-a văzut un prieten și a luat un avion privat spre Manchester vineri dimineață la 7. Apoi a sunat să anunțe că este bolnav și nu se poate antrena și a fost ulterior amendat cu 650.000 de lire sterline, adică salariul pe două săptămâni”, scrie The Sun

„Nu sunt surprinsă că a ratat antrenamentul de a doua zi ținând cont de cât de târziu s-a dus să doarmă și cât de mult a băut. Probabil și-a dat seama că nu e în stare să joace fotbal”, a declarat Sarah Adair, ospătărița din barul respectiv. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!