FOTO Declarațiile care o vor uimi pe Anamaria Prodan. Fiul lui Reghecampf a confirmat tot: "Amândoi muncim în firma asta"

Luca Reghecampf anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Noiembrie 2021, 17:34
Data actualizarii: Marti 02 Noiembrie 2021, 17:42

Luca Reghecampf a făcut o serie de declarații despre informațiile apărute în presă în ceea ce îl privește, dorindu-și să lămurească anumite lucruri. 

Tânărul de 19 ani, fiul lui Laurențiu Reghecampf dintr-o relație anterioară, a vorbit despre legătura profesională pe care o are cu actuală parteneră a tatălui său, cea din cauza căruia s-a produs divorțul dintre antrenorul Craiovei și Anamaria Prodan.

"Voiam să clarific niște lucruri despre topicul ăsta recent. Voiam să clarific că sunt cetățean neamț și nu doresc să devin o persoană publică în România. Este decizia mea dacă eu intru într-o firmă sau dacă declar ceva. Am 19 ani și pot să decid pentru persoana mea, nu am nevoie de absolut nimeni.

Firma este mai veche, dar eu sunt de o lună în compania asta. Astea sunt probleme personale și nu doresc să declar sau să lămuresc mai multe despre deciziile mele. Ce fac eu în firma asta nu doresc să declar. Amândoi (n.r. el și Corina Caciuc) avem idei, amândoi muncim în firma asta, în total suntem patru și fiecare dintre noi aduce ceva. Nu este doar o persoană care suplimentează totul, fiecare se implică. Eu nu pot în momentul ăsta să vorbesc despre Corina sau să declar în topicul ăsta ceva”, a declarat Luca Reghecampf în cadrul unei emisiuni la Prima TV. 

Comentarii despre cartea lansată de Anamaria Prodan
 

În cartea autobiografică lansată de Anamaria Prodan, "Da, sunt cea mai bună!", impresara a povestit despre relația pe care o are cu Luca, însă tânărul a ținut să precizeze că acele declarații sunt făcute de el în urmă cu doi ani. 

"Ce a fost scris în cartea asta este de doi ani, este foarte veche declarația și acum eu nu mai vreau să comentez nimic despre asta. Are doi ani ce e scris în cartea aia. Mai mult nu doresc să declar. Anamaria are parte de respectul meu, o respect ca femeie”, a declarat acesta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!