„Dan a fost lângă mine când Laurențiu avea alte preocupări!” Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relația cu Alexa 

anamaria prodan Dan Alexa Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Noiembrie 2021, 12:17
Data actualizarii: Marti 02 Noiembrie 2021, 12:19

Anamaria Prodan a vorbit despre unul dintre cele mai controversate momente. 

Aflată în plin scandal de divorț de soțul ei, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri neașteptate despre lucrurile pe care le-a aflat despre ce ar fi făcut soțul ei în timpul căsniciei. Totodată, într-un interviu acordat recent, agentul a comentat și controversatul episod cu Dan Alexa. 

Întrebată dacă soțul i-a reproșat pumnul pe care i l-a dat lui Dan Alexa, antrenor pe care îl are sub contract, Anamaria Prodan a răspuns sincer, dezvăluind că fostul antrenor al Astrei i-a fost alături în momente în care soțul său era ocupat și 'avea alte preocupări'. 

Anamaria Prodan: „Dan a fost lângă mine!” 

„Mi-a reproșat la modul că nu este normal să îl lovesc. Și avea dreptate, nu este normal ca noi să ne facem de râs. Faptul că l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale și de mândrie și pe bază de stres, unde Dan Alexa m-a înțeles, Dan Alexa stând foarte mult lângă mine în acea perioadă, când mama era în spital, pentru că Laurențiu era în străinătate, avea alte preocupări, antrena și nu numai, Dan a fost lângă mine”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik

Promisiune pentru Alexa 

Tototdată, agentul și-a exprimat regretul pentru momentul nefericit care a fost surprins la finalul meciului Astrei, iar ca să se revanșeze și-a promis că îl va duce la o echipă mare într-o bună zi.

„Un regret este ceea ce s-a întâmplat pentru că, probabil, a fost o descărcare, o descătușare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita așa ceva, pentru că este un antrenor extraordinar. O să fac o promisiune, mie: într-una din zile am să îl duc undeva unde merită, la o echipă mare, tocmai pentru a mă ierta pe mine, pentru a mă revanșa față de el.

Pe atunci, Laurențiu avea probleme mari și în cariera de antrenor. Nu am înțeles de ce, era unic, era fabulos în fotbal… Acum am realizat faptul că – și dacă mă uit înapoi astăzi – viața personală te afectează de miliarde de ori mai tare și mai rău decât orice altceva. Declinul ca antrenor, din momentul acela a început! Și noi nu știam, și nu știam cum să îl ajutăm, și eram stresată că nu-i merge treaba…”, a adăugat impresarul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!