DECLARATIA de dragoste a lui SuperDan: "Daca Steaua ma suna, 100% ma intoarceam!" Povestea transferului care ii putea schimba cariera:

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2012, 21:53
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2012, 21:56

Dan Petrescu a invatat fotbal in sufragerie, jongland cu portocale ca Marius Niculae.

In prosport, Petrescu povesteste cum a fost sef de galerie la Steaua, de ce a refuzat-o pe Ajax inaintea lui Chivu si cum ii face uitati pe Terry si Drogba, cand intra pe Stamford Bridge!

Dan Petrescu a ajuns la Steaua din galerie. Ca si Ilie Dumitrescu.
"La meciul cu Larnaca am venit ca suporter, nu ca antrenor. Cat timp nu antrenez in tara, sunt fanul Stelei!" e declaratie de dragoste a lui Petrescu pentru Steaua. Un singur regret are Petrescu, nu si-a incheiat cariera de fotbalist in Ghencea.

"Daca Steaua ma suna, suta la suta ma intorceam! Din Romania, singura oferta a fost de la FC National." isi spune off-ul Petrescu!

In '98, Petrescu a refuzat sa mearga la Ajax unde peste un an ar fi devenit coleg cu Chivu. A ramas in Anglia si a ajuns la Chelsea unde este primit ca un erou si in ziua de azi.

"Ma obliga mereu sa vin in pauza meciului sa fac un tur de stadion. Le-am zis ca nu o să mai fac asta! Mi s-a facut pielea ca de gaina de fiecare data" mai spune Petrescu in prosport.

Tatal l-a dus la fotbal pe Petrescu, atunci cand a vazut ca nu mananca portocalele primite.
"Jucam fotbal cu ele prin casa. Portile erau picioarele scaunelor" este prima amintire despre fotbal a lui Petrescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!