Liverpool a plătit o avere pentru el, dar s-a dovedit o "țeapă"! Unde a ajuns, la 33 de ani, fostul atacant al Angliei 

Andy Carroll Liverpool West Bromwich Albion Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 10:50
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 10:57

Traiectorie ciudată a carierei fotbalistului care era perceput drept un golgheter în Premier League.

  • Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a semnat cu West Bromwich Albion. .
  • West Brom e pe locul 5 în eșalonul secund din Anglia, cu 45 de puncte după 28 de runde. 

Andy Carroll a fost subiectul ziarelor din Marea Britanie pentru mult timp. În urmă cu 11 ani, atacantul de 1,93 m era transferat de Liverpool de la Newcastle pentru 41 milioane de euro și era așteptat de oficialii clubului să aducă un mare plus în plan ofensiv. 

Au fost doar bani aruncați pe fereastă întrucât Carroll a marcat doar șase goluri în cele două sezoane petrecute pe Anfield Road. În cariera sa a survenit apoi, oarecum, picajul. 

Liverpool a achitat aproape 40 de milioane de euro, în 2011, pentru transferul său, însă Carroll a marcat doar 6 goluri în cele două sezoane prinse pe Anfield. 

A fost împrumutat la West Ham, iar în cele din urmă "ciocănarii" l-au cumpărat în 2013 pentru 17,5 milioane de euro. Ajuns la Newcastle, liber, în 2019, Andy Carroll nu a reușit să exceleze, iar anul trecut a rămas fără club. 

Colacul de salvare a venit sezonul trecut de la Reading, formație de la care a ajuns ieri, liber, la West Bromwich Albion. 

Andy Carroll a ajuns să valoreze 800.000 de euro, după ce în 2011 era cotat la 20 milioane de euro. Pentru naționala Angliei a marcat două goluri în nouă partide. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!