Decizia cu care Meghan și Harry îi pot înfuria pe cei din Familia Regală! Nu au mers la memorialul Prințului Philip, dar se pregătesc să participe la nunta fiului lui Beckham 

Meghan Markle Familia Regala Familia Regala a Marii Britanii Printul Harry Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 13:59
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 14:00

Marți, 29 martie, a avut loc memorialul Prințului Philip, care a decedat în urmă cu un an.

Marea controversă a fost în jurul absenței Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, de la ceremonie, decizica celor doi fiind considerată „o lipsă de respect”. Cei doi s-au îndepărtat de Familia Regală a Marii Britanii, alegând să se mute în Statele Unite, iar asa a provocat o ruptură între Prințul Harry și familia sa. 

Meghan și Harry urmează să participe la nunta lui Brooklyn Beckham 

Criticați pentru absența de la memorial, Meghan și Harry riscă să îi înfurie și mai tare pe cei din Familia Regală. Cotidianul The Sun informează că, deși au refuzat să zboare în Marea Britanie pentru memorialul Prințului Philip, cei doi ar urma să participe la nunta fiului cel mare al lui David Beckham, Brooklyn Beckham. 

Tânărul fotograf se căsătorește cu actrița Nicola Peltz (27 ani) pe data de 9 aprilie, iar ceremonia ar urma să aibă loc în Palm Beach, Florida. Prezența ducilor de Sussex s-ar datora relației apropiate pe care Harry o are cu David Beckham. 

În cazul în care cei doi se prezintă la nuntă, există șanse mari să se declanșeze un nou conflict, după ce Harry și-a refuzat încă o dată familia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!