De la trabucuri și mâncare de lux la conserve de carne! Boris Becker, nemulțumit de mâncarea din închisoare 

Boris Becker Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Mai 2022, 12:08
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2022, 12:09

Boris Becker (54 ani) a fost condamnat la închisoare, fiind pedepsit cu doi ani și șase luni, în dosarul falimentului. 

Fostul mare tenisman german Boris Becker, triplu campion la Wimbledon, a fost găsit vinovat în patru din cele 24 de capete de acuzare formulate împotriva sa în legătură cu falimentul personal declarat în 2017, a decis juriul unui tribunal londonez. 

Neamțul, care are în palmares şase titluri de Mare Şlem, fusese declarat în faliment în 21 iunie 2017 din cauza unui împrumut de 3 milioane de lire sterline (3,5 milioane de euro) făcut la banca privată Arbuthnot Latham şi nereturnat, pentru o proprietate la Mallorca (Spania). Fostul campion a fost acuzat că a ascuns bunuri în valoare de milioane de lire sterline, inclusiv două trofee cucerite la Wimbledon, pentru a evita să îşi achite datoriile.

Boris Becker, nemulțumit de mâncarea din închisoare 

Presa din Anglia informează că neamțul nu este deloc încântat de mâncarea din închisoare. Iubitor al trabucurilor cubaneze, vinurilor fine și a restaurantelor de lux, Boris Becker nu se mai bucură de niciunul dintre aceste lucruri, iar condițiile din închisoare nu sunt deloc pe placul său. 

Conform celor de la The Sun, fostul tenismen s-a plâns din cauza calității mâncării, după ce a primit carne de vită la conservă drept prima sa masă din spatele gratiilor. O altă nemulțumire a lui Becker este în legătură cu porțiile de mâncare, care ar fi mult prea mici. 

Neamțul primește 10 lire pe lună, iar cu ei, le-ar fi transmis apropiaților că își acoperă mesele, cumpărându-și ciocolată, biscuți și banane de la cantina închisorii. Becker are însă parte de tratament preferențial în închisoare, acolo unde stă singur în celulă, spre deosebire de restul deținuților, iar sursa citată informează că ar putea fi transferat într-un penitenciar în următoarele săptămâni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!