De la antrenamente prin parcuri, la cel mai bun fotbal din cariera lui! Secretul INCREDIBIL al lui Sanmartean:

Lucian Sanmartean FC Vaslui Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Septembrie 2011, 08:13
Data actualizarii: Marti 13 Septembrie 2011, 08:19

Lazio - Vaslui, joi, 20.00, la Sport.ro, www.sport.ro si m.sport.ro!

Cel mai in forma jucator din Liga I, Sanmartea, se antrena in urma cu 3 sezoane prin parcuri, intrucat nu avea echipa. Multumit ca a ales Vasluiul acum 2 ani, jucatorul spune ca are o relatie buna cu Viorel Hizo, care a reusit sa-l faca sa joace acum cel mai bun fotbal din cariera sa.

Sanmartean e sigur ca Vaslui va face o figura frumoasa in Europa League. "Ne asteapta un meci foarte greu la Roma, dar este bine pentru noi ca am castigat la Brasov si cu Dinamo, vom avea un moral bun pentru confruntarea cu italienii. Vom intalni o echipa foarte puternica. Mergem sa ne facem jocul, ii respectam pentru valoarea lor, dar la fotbal nu avem de ce sa ne temem. Trebuie sa ne bucuram ca am ajuns aici si incercam sa obtinem un rezultat bun", spune Sanmartean in ProSport.

Jucatorul de la Vaslui spune ca cel mai greu moment din cariera a fost acum 3 sezoane cand se antrena prin parcuri si nu credea ca va ajunge la forma de azi. "Cand nu mai joci fotbal, lumea te uita. Familia a fost tot timpul alaturi de mine, au fost momente grele in viata mea, m-am antrenat prin parcuri cu sotia mea, care tinea cronometrul si imi spunea ca pot mai mult. Ea era antrenorul meu in acel moment. Acum sunt fericit ca am ales sa joc la Vaslui. Aici am evolutii apreciate", spune Sanmartean

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!