Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars, se antrenează în Republica Dominicană, înainte de premiera noului sezon: ”Mă trezesc în fiecare zi în jurul orei 5:30”

Survivor All Stars Daniel Pavel Stiri Daniel Pavel
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 16 Ianuarie 2024, 08:50
Data actualizarii: Marti 16 Ianuarie 2024, 08:57

Survivor All Stars începe săptămâna aceasta, la PRO TV și pe VOYO și poate fi văzut marți, miercuri și joi, de la 21:30.

Cu doar o zi rămasă până la premiera sezonului suprem, Survivor All Stars, Daniel Pavel, prezentatorul iubitului reality show ne-a oferit o serie de declarații, direct din Republica Dominicană. 

Chiar dacă nu intră pe traseu, prezentatorul își face vreme pentru antrenamente în fiecare zi. Fie că este vorba despre alergare, fie că merge la sală, acesta se menține în formă și este atent și la ceea ce mănâncă.

Survivor All Stars începe săptămâna aceasta, la PRO TV și pe VOYO și poate fi văzut marți, miercuri și joi, de la 21:30

”Am pornit anul, pentru a patra oară, în Republica Dominicană. A fost o trecere rapidă de la frigul din București la căldura locală, dar și de la programul pe care-l aveam acasă la zilele de filmare și încărcate de ședințe și discuții cu echipa de aici. Așa că a trebuit să mă adaptez rapid, iar acum, mă trezesc în fiecare zi în jurul orei 5:30. Ies la o alergare, în apropiere de casa mea, și apoi îmi fac o cafea. Deja din acest punct, încep pregătirea pentru filmările zilei, adică discuțiile cu cei din echipă”, povestește Daniel Pavel. 

Se pare că în ciuda programului încărcat, prezentatorul își găsește timp să ajungă și la sală, îndrumat de la distanță de fratele lui: ”Chiar dacă nu pot ajunge zi de zi, mi-am făcut abonament la sala de aici și este un mod bun prin care mă pot relaxa. Merg acolo câte o oră – două și fac o serie de exerciții, în funcție de ceea ce discut cu fratele meu, care știe foarte bine ce am nevoie pentru condițiile de aici”. 

Având în vedere temperaturile ridicate, Daniel Pavel este atent și la mâncare pentru a se asigura că nu are niciun fel de probleme la filmări: ”În general, nu mănânc cât sunt pe set. Căldura este foarte puternică, așa că uneori doar mai gust câteva fructe și beau multă apă. Sunt foarte atent la hidratare și le reamintesc și celor din jurul meu să facă asta. După ce termin filmările, merg la masă, dar nu consum niciun fel de alimente în exces – poate pește sau alte fructe de mare, sau niște carne de vită și o salată”. 

  • Survivor All Stars începe săptămâna aceasta, la PRO TV și pe VOYO și poate fi văzut marți, miercuri și joi, de la 21:30. 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!