GALERIE FOTO Dani Alves nu are scăpare! Decizia luată de partenera sa, Joana Sanz

Dani Alves Joana Sanz Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 20:24
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 20:24

Dani Alves a fost plasat în arest preventiv la Barcelona, vineri, pentru "agresiune sexuală", o acuzaţie care cuprinde şi violul în codul penal spaniol.

Joana Sanz, soția lui Dani Alves, a cerut divorțul fotbalistului prin intermediul avocaților ei, din moment ce nu brazilianul nu a mai avut întâlniri cu ea în închisoare, conform Marca.

Dani Alves nu are scăpare! Decizia luată de partenera sa, Joana Sanz

„Divorțul arată că relația lor nu trece deloc printr-un moment placid. Modelul a și șters toate fotografiile cu Dani Alves de pe contul oficial de Instagram, fiind o mișcare clară din partea ei”, au scris jurnaliștii de la publicația spaniolă.

Decizie radicală a soției fotbalistului

Dacă inițial Joana Sanz a încercat să-i ia apărarea partenerului ei, între timp aceasta pare să se fi răzgânit, iar în urmă cu câteva zile a șters toate fotografiile de pe rețelele de socializare, în care apăreau împreună. 

Modelul trece printr-o perioadă foarte dificilă ținând cont că, pe lângă situația cu Dani Alves, mama acesteia a murit de curând. 

Noi dezvăluiri ale victimei lui Dani Alves

Publicația iberică El Periodico a publicat informații noi despre dezvăluirile făcute de victima agresiunii sexuale a lui Dani Alves. Potrivit declarațiilor făcute de femeie, ea și câțiva prieteni au fost invitați de fotbalist și un alt amic la o masă VIP din respectiva locație.

"Alves a început imediat să firltreze cu noi, a încercat să ne atingă. Nu am știut unde mă duce, am crezut că este o altă zonă VIP. Mi-a spus lucruri la ureche, dar nu am înțeles pentru că erau în portugheză. Am rezistat până la un punct, dar era mult mai puternic", se arată în articolul respectiv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!