Harry Kane Bayern Munchen Premier League Germania

Harry Kane scrie istorie la Bayern. Ce record a stabilit după doar cinci meciuri

Atacantul englez, Harry Kane, a venit în această vară de la Tottenham Hotspur pentru suma de 127 de milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 18:48
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 19:20

Harry Kane s-a alăturat în această perioadă de mercato lui Bayern Munchen, după 11 ani petrecuți în Anglia.

Fotbalistul de atac al ”Naționalei celor trei lei” s-a adaptat perfect la gruparea bavareză. Bayern Munchen se află în acest moment pe primul loc în Bundesliga, cu un bilanț de patru victorii și un egal. 

Recordul lui Harry Kane

Atacantul de 30 de ani a fost indispensabil în acest debut de campionat pentru Bayern. Harry Kane a înscris 7 goluri în primele cinci meciuri în campionatul german, bornă neatinsă de niciun fotbalist până în acest moment. Mai mult decât atât, Harry Kane a înscris și la debutul în Champions League al lui Bayern, scor 4-3 împotriva lui Manchester United.

Până la momentul meciului cu Bochum, Harry Kane a contribuit la 8 reușite ale campioanei Germaniei, având patru goluri și patru pase decisive. Cele trei goluri din ultimul meci de campionat, 7-0 împotriva lui Bochum, i-au adus britanicului recordul de goluri. În acest moment, Harry Kane are șapte goluri în primele cinci meciuri de campionat pentru Bayern și șase pase decisive.

Pentru Tottenham Hotspur, Harry Kane a bifat 430 de apariții, a reușit să marcheze 278 de goluri și să paseze decisiv în 64 de situații diferite, în aproximativ 35.000 de minute petrecute la club.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!