GALERIE FOTO Cum arată femeia care l-a făcut tată pe jucătorul de 22 de ani pentru care Liverpool a plătit 100 de milioane de euro. E cu 9 ani mai în vârstă

Darwin Nunez iubita Darwin Nunez Liverpool Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iunie 2022, 22:05
Data actualizarii: Luni 13 Iunie 2022, 22:34

Liverpool l-a transferat oficial pe Darwin Nunez de la Benfica, după cum au anunțat portughezii. 

Portughezii au anunțat suma de transfer, care este de 75 de milioane de euro, însă prețul mutării poate ajunge la 100 de milioane de euro, în funcție de bonusurile stabilite în contract, după cum se arată în comunicatul lusitanilor. 

Nunez devine astfel al doilea cel mai scump transfer din istoria lui Liverpool, însă dacă sunt atinse bonusurile menționate, îl va depăși pe Virgil van Dijk, transferat de vicecampioana Angliei în 2018, în schimbul a aproximativ 85 de milioane de euro. 

La început de an, Darwin Nunez a devenit tată pentru prima dată la începutul anului, la doar 22 de ani. 

Jucătorul are o relație de mai mulți ani cu Lorena Manas (31 de ani), cea care în trecut a format un cuplu cu Aleix Vidal, fost jucător la FC Barcelona. Lorena și Darwin s-au întâlnit în toamna anului 2020, pe vremea în care Nunez evolua la Almeria. 

  • 47 de goluri a marcat Darwin Nunez în cele 84 de meciuri jucate la Benfica
  • 55 de milioane de euro este cota de piață a lui Darwin Nunez, conform Transfermarkt

Crescut de Penarol, Darwin Nunez a sosit în fotbalul european în 2019, când Almeria l-a transferat în schimbul sumei de 13 milioane de euro. După doar un an, Benfica l-a cumpărat pentru 24 de milioane de euro. În stagiunea recent încheiată, atacantul a jucat în 41 de meciuri, a marcat 34 de goluri și a reușit patru pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!