Coloana oficiala a presedintelui Serbiei, lovita de masina unui fotbalist cunoscut! Politistii au ramas surprinsi cand au vazut cui ii apartine vehiculul

Serbia Aleksandr Vukic Ivica Dragutinovic Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Septembrie 2017, 11:36
Data actualizarii: Luni 04 Septembrie 2017, 11:48

Trei persoane au fost arestate la Belgrad, dupa ce au intrat cu Bentley-ul in coloana presedintelui sarb Aleksandr Vucic.

Trei persoane au fost arestate dupa ce au intrat cu un automobil de lux in coloana presedintelui sarb, potrivit presei si unor oficiali.

Presedintele Aleksandr Vucic nu a fost ranit in acest incident, care a avut loc sambata la Belgrad, unde locuieste, a scris duminica cotidianul proguvernamental Politika.

Ministrul sarb de Interne a confirmat accidentul si a precizat ca, potrivit primelor elemente, nu pare sa fie vorba de un atac care l-a vizat pe Vucic.

"Bineinteles ca vom examina toate detaliile", a declarat pentru agentia de stat Tanjug Nebojsa Stefanovici.

Potrivit presei sarbe, un Bentley cu numere de inmatriculare spaniole a intra cu viteza in vehiculul folosit de Vucic, iar cei trei sarbi de la bordul automobilului Bentley sunt suspectati ca au pus in pericol securitatea sefului statului.

Cei trei sunt cunoscuti poliţiei din cauza unor infractiuni anterioare, scrie presa.

Potrivit cotidianului Blic, vehiculul de lux apartine unui fost jucator de fotbal, Ivita Dragutinovic, care juca ani buni la FC Sevilla, insa acesta nu se afla la bordul vehicului la momentul incidentului.

Presa apropiata lui Vucic scrie ca inamici neidentificati comploteaza sa-l asasineze din cauza politicii sale in vederea unui echilibru intre Occident si Rusia.

Insa opozantii denunta o propagandă prin care Vucic este prezentat ca o victima, cu scopul de a deturna atentia de la gravele probleme economice si sociale cu care se confrunta tara.

Vucic, un fost ultranationalist,  se prezinta drept un proeuropean si un reformator.


FOTO: Ivica Dragutinovic, alaturi de Leo Messi. Fotbalistul este proprietarul masinii implicate in incidentul de la Belgrad

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!