GALERIE FOTO "Cea mai hot" voleibalistă a apărut fără sutien la un eveniment. Imagini spectaculoase cu tânăra sportivă

Kayla Simmons Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Februarie 2024, 19:50
Data actualizarii: Duminica 11 Februarie 2024, 19:54

Kayla Simmons este din ce în ce mai cunoscută pe rețelele de socializare, popularitatea sa datorându-se, mai ales, fizicului spectaculos. 

Desemnată "cea mai sexy voleibalistă", tânăra postează imagini spectaculoase pe Instagram, iar fanii nu întârzie să îi lase mesaje de apreciere.

Tânăra a fost prezentă la un eveniment organizat de publicația Maxim, ocazie cu care a ales să poarte o ținută foarte decoltată, care i-a pus în valoare bustul. 

Kayla este pasionată de tenis, fotbal american și hochei și este prezentă constant la evenimente sportive. Admiratorii ei sunt încântați de fotografiile pe care le postează și au desemnat-o cea mai sexy voleibalistă.

În cadrul unei sesiuni de întrebări de pe Youtube, sportiva a vorbit despre anumite probleme cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, una dintre ele având legătură cu mărimea bustului.

"E amuzant, pentru că mi-am dorit să am sânii mai mici. Ar fi fost totul mai ușor la volei, dar nu s-a întâmplat. Nu poți sări mai sus, nu poți alerga mai repede, totul este mai greu", a povestit Kayla.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!