GALERIE FOTO "Cea mai frumoasă fotbalistă din lume" nu vrea să fie asociată cu ideea de "femeie sexy". Cum arată tânăra de 22 de ani

Ana Maria Markovic Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iunie 2022, 10:58
Data actualizarii: Marti 14 Iunie 2022, 11:37

Ana Maria Markovic este considerată "cea mai frumoasă fotbalistă din lume", însă evită să fie asociată cu această etichetă.

Componentă a echipei de fotbal a Croației, sportiva de 22 de ani evoluează în campionatul Elveției, la Grasshopper.

"Îmi plac articolele în care sunt numită cea mai frumoasă fotbalistă din lume sau una dintre cele mai frumoase, mă face să mă simt bine. Dar când apar titluri cu 'cea mai sexy'... nu îmi plac. Cred că trebuie să fim atenți cu ceea ce scriem despre oameni", a declarat croata. 

Ana Maria Markovic a mărturisit că oamenii o tratează cu superficialitate pentru felul în care arată, fără să afle mai multe detalii despre cariera ei.

"Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal, dar comentează despre mine. E o mare rușine. Cred că acești oameni ar trebui să se intereseze mai mult despre o persoană înainte de a o cataloga", a explicat aceasta.

Ana Maria Markovic a început cariera de fotbalistă la 14 ani. A evoluat la FC Zurich Frauen U21, înainte de a face trecerea la Grasshopper. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!