GALERIE FOTO "Cel mai stupid tatuaj din istorie". Ce și-a desenat pe piele una dintre cele mai sexy sportive din lume

Paige VanZant UFC Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Mai 2022, 18:09
Data actualizarii: Marti 24 Mai 2022, 18:43

Paige VanZant și-a luat prin surprindere fanii cu tatuajul pe care și l-a făcut. 

Fostul star UFC și-a "scris" pe mâini "Heart of a Warrior, Soul of a Lion" (Inimă de războinic, suflet de leu), iar reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară, o mare parte a comentariilor fiind negative.

"Nu era inimă de leu și suflet de războinic?", "Fii creativă, nu îți mai face tatuaje ca ceilalți", "Este cel mai stupid tatuaj pe care l-am văzut", "Treci printr-o criză existențială?" sunt doar câteva dintre mesajele postate la clipul publicat de sportivă. 

De curând, Paige VanZant a trecut de la UFC la wresling și urmează să participe la prima luptă, la jumătatea lunii iunie. 

Paige VanZant, câștiguri importante de pe un site pentru adulți 

Deși activează în UFC, wrestling și cel mai recent în box cu mâinile goale, cele mai mari câștiguri din carieră au venit după ce și-a deschis propriul său site pentru adulți. Acolo, Paige își postează fotografii în ipostaze intime, în schimbul cărora abonații săi plătesc sume de bani. 

"Am fost în UFC timp de șase ani, m-am luptat timp de opt ani și în sfârșit sunt recompensată. În acest an am fost recompensată în sfârșit prin a avea o viață confortabilă. Există două părți. Nu vreau să mă pun în poziția în care să ratez oportunități de afaceri bazate pe conținutul de pe site, însă am senzația că sunt deja văzută drept un sex simbol în lumea sportului. Pot la fel de bine să monetizez asta", a declarat Paige conform Daily Star. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!