FCSB Florinel Coman Gigi Becali Superliga Florinel Coman, jucător FCSB

"Au fost oferte de 8,5 milioane de euro". Cât a cerut Gigi Becali pe Florinel Coman și câți bani ar accepta acum

Gigi Becali i-a stabilit o caluză de reziliere de cinci milioane de euro lui Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 23:51
Data actualizarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 23:40

Patronul vicecampioanei României este dispus să-l lase să plece pe jucătorul de 25 de ani dacă vreo echipă plătește suma stabilită, chiar dacă în trecut a avut propuneri mai bune pentru mijlocaș.

Oferta refuzată de Gigi Becali pentru Florinel Coman

Giovanni Becali a dezvăluit că pentru internaționalul român a exista o ofertă din partea unei formații din Portugalia, însă Gigi Becali a cerut dublu, iar transferul nu s-a mai concretizat. 

"Pentru Florinel au fost oferte, de 8 milioane, 8,5 milioane de la o echipă importantă din Portugalia, dar clubul a plusat, s-a cerut o sumă mult mai mare. 10 milioane? Era bine dacă cerea atât, s-a ajuns la 15-17 milioane, Doamne Ferește, la fel cerea și pe Tavi Popescu, niște sume incredibile. Acum dacă vine cineva și dă 2-3 milioane, îl dă Gigi imediat.

Coman are 5 milioane clauză, dar Gigi îl dă, cred, și cu 4 milioane. Așa era și cu Florin Tănase, cerea 10-15 milioane pentru el, până la urmă l-a dat cu 3 milioane. Așa este, Gigi se credea deja în Europa și acum nu mai vine nimeni, poate din Arabia Saudită, dar acolo nu avem intrări multe, știm antrenori, dar la echipe mai modeste", a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Gică Hagi laudă un fotbalist de la FCSB

Gică Hagi, antrenorul Farului Constanța, a vorbit despre Florinel Coman, winger-ul de la FCSB care se află într-o formă de vis.

"Mă uit la orice jucător, la orice meci se joacă în fiecare zi. Mă uit 24 din 24 la toți jucătorii și la tot ce înseamnă Europa. Mă documentez pentru că este meseria mea și trebuie să fim atenți la tot ce mișcă.

Mă bucur pentru Florinel Coman că a demonstrat deoarece merita. Ne-a demonstrat că este un jucător foarte bun, un jucător care face diferența, probabil cel mai bun jucător acum din România.

Un jucător mare trebuie să meargă afară, trebuie să joace la echipele mari, să arate acolo, dar el are un potențial enorm. Păcat că patronul de la FCSB nu i-a dat drumul când a avut oferte de afară pe bani mulți. Păcat mare", a spus Gică Hagi, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!