Cătălin Zmărăndescu, detalii despre scandalul cu Marian Drăgulescu de la Survivor! Contre în direct cu Cristi Mitrea: „Nu pricep lipsa de bun simț!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 16:49
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 17:33

Survivor România 2022 se vede ÎN DIRECT pe PRO TV duminică de la 20:00, luni și marți de la 20:30! Show-ul poate fi urmărit cu o zi înainte pe VOYO.RO, mai puțin cu momentul eliminării. 

Cătălin Zmărăndescu (49 ani) a fost eliminat de la Survivor în ediția din 22 martie, fiind nominalizat către eliminare de Marian Drăgulescu, cel care câștigase Imunitatea Individuală. Fostul campion internațional de kickboxing a fost nominalizat alături de TJ Miles și Mari Fica, iar în urma exprimării voturilor a fost cel care fost cel mai puțin votat și trimis acasă. 

Zmărăndescu a revenit în România, iar marți a fost prezent în platoul „La Măruță”, acolo unde a vorbit despre experiența sa, dar și despre cele mai tensionate momente în care a fost protagonist. Fostul luptător a comentat și scandalul cu Marian Drăgulescu, momentul în care a avut o ieșire extrem de nervoasă la adresa legendarului gimnast. 

Cătălin Zmărăndescu, detalii despre scandalul cu Marian Drăgulescu! Contre cu Cristi Mitrea

Campionul internațional la kickboxing a declarat că nu își regretă gesturile și ieșirile din concurs, moment în care a fost dezaprobat de fostul luptător de MMA, Cristian Mitrea, aflat în emisiune. Cei doi s-au contrat în direct pe seama comportamentului lui Zmărăndescu. 

„Era joc de imunitate și voiam să îl ținem pe CRBL, să nu fie nominalizat spre eliminare. Când se pierde, de obicei sunt nominalizați cei care nu sunt acolo sau cei care sunt mai slabi. I-am promis lui CRBL când a plecat, i-am zis că o să tragem pentru imunitate, când te bați pe imunitate și vezi că intră pe traseu și nu se focusează să aducă puncte, probabil la un moment dat am zis să nu mai arunce ca niște fetițe, nici nu am zis-o la modul rău sau să supăr pe cineva. 

Singurul care a sărit în sus a fost Marian. În momentul a zis că îl jignesc m-a luat capul, i-am zis: 'bă, cum te jignesc? nu te-am înjurat nici de mamă, nici de tată' A încercat să creeze o tensiune”, a declarat Zmărăndescu.  

Cristi Mitrea: Nu se aștepta nimeni să ajungi să înjuri ca să fie considerată o jignire, consideri tonul ca pe o jignire, nu trebuie să ajungi la înjurături. 

Zmărăndescu: Poți să te duci și tu în echipa de fetițe dacă te deranjează lucrul ăsta. Mi-ar plăcea să te văd la Survivor, jur, așa din afară. 

Mitrea: Știu, asta e scuza tuturor. 

Zmărăndescu: Am și eu o întrebare, de ce nu ați adus pe cineva care pricepe ce înseamnă Survivor, nu pe cineva care nu pricepe?

Mitrea: Eu nu pricep lipsa de bun simț dacă mă iei așa. 

VIDEO - Momentul scandalului dintre Zmărăndescu și Drăgulescu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!