"Cand un jucator trage un VANT, nu e nimic! Daca Mutu face asta, rasuna Corsica!" Interviul fabulos din France Football! Mutu e ZEU, langa Ibracadabra!

Adrian Mutu Ajaccio ibracadabra Zlatan Ibrahimovic Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Decembrie 2012, 11:48
Data actualizarii: Vineri 07 Decembrie 2012, 12:16

Mutu a oferit un interviu genial in presa din Franta. Celebra publicatie "France Football" a vorbit cu 'cel mai tare roman de la Hagi incoace', cum ii spun francezii.

Mutu. Atat. Cuvantul care le vine imediat in minte fanilor de la Ajaccio. echipa fara prea mari pretenii din insorita Corsica. Mutu este si el fericit ca a mai primit o sansa in fotbalul mare, la 34 de ani, si este intr-o lupta declarata cu starul Ibrahimovici.

Dupont, antrenor Ajaccio: "Cand un jucator trage un vant, nimeni nu simte nimic. Dar daca acel jucator este Mutu, toata Corsica o sa-l auda. Poate si trebuie sa joace mai bine. Are un ego supradimensionat. Isi impune singur o tensiune inutila. Cand a zis ca va marca mai multe goluri ca Ibrahimovici, nu era o butada. Nu trebuie sa creada ca a jucat prost daca nu a marcat", a spus antrenorul dupa ultimul sau meci.

Dupa meciul cu Nancy, in care a marcat cu o 'panenka' : "Nu este ceva special, este a 20-a din cariera, cam asa.

"Am venit aici după 4-5 luni de inactivitate, fara pregatire. Se stie ca e greu in conditiile astea. In asemenea cazuri e nevoie de 2-3 luni sa se revina la nivelul precedent. Dar cred ca de vreo 2-3 meciuri sunt bine din punct de vedere fizic. Sunt la 90% din capacitatile mele fizice. Am din nou o greutate normala acum. Si am tras de cinci ori in bara. Daca ar fi intrat, as fi avut sapte goluri", a spus Mutu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!