Campionul national de box care a bagat 3 oameni in spital, dupa un joc BOLNAV, a EVADAT din centrul de reeducare! Ce risca acum

Box Federatia Romana de Box Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iulie 2015, 15:27
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2015, 15:33

Un fost campion national de box si-a distrus cariera la doar 17 ani, in urma unor incidente halucinante.

Un joc de-a dreptul bolnav a facut inconjurul lumii un urma cu aproximativ un an de zile, atunci cand mai multe grupuri de adolescenti americani s-au filmat in timp ce loveau miseleste oameni lipsiti de aparare, acestia postand clipurile pe internet.

Denumit "Knockout Game" sau "The KO Game", acest "joc" a devenit cunoscut dupa ce tinerii, aflati probabil in cautarea adrenalinei, s-au filmat in timp ce incercau sa ii lase incontienti pe trecatori cu o singura lovitura, intr-un fel de incercare stupida de a-si demonstra forta.

Condamnat imediat, jocul le-a facut mari probleme celor identificati, acestia ajungand chiar in custodia Politiei.

Trist, dar adevarat, jocul a ajuns si in Romania, iar unul dintre cei care a luat-o pe aceasta cale gresita este Alexandru Macingo (17 ani), campion national de juniori.

Acesta a fost identificat dupa ce a lasat inconstienti 3 oameni pe strazile din Cluj si trimis la centrul de reeducare din Buzias.

Si mai socant este anuntul facut astazi. Potrivit site-ului clujean stiridesport.ro, Alexandru Macingo a evadat impreuna cu alti 3 detinuti de la centrul de reeducare. Acestia au fost prinsi la scurt timp si risca sa fie trimisi la inchisoare.

Macingo a fost exclus pe viata din viata sportiva de Leonard Doroftei, presedintele Federatiei Romane de Box.

Cum a fost inventat "KO Game"

VIDEO - un meci al pugilistului Alexandru Macingo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!