GALERIE FOTO Campionul mondial cu Argentina și-a lăsat iubita pentru cea mai bună prietenă a ei: „Am fost trădată! Nu mi-am imaginat nici în cel mai rău coșmar!” 

Alexis Mac Allister Ailen Cova Brighton Camila Mayan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Iunie 2023, 23:57
Data actualizarii: Miercuri 07 Iunie 2023, 23:58

Campionul mondial cu Argentina ține capul de afiș al tabloidelor cu schimbările din viața sa personală.

Alexis Mac Allister (24 ani) este aproape de transferul carierei. Liverpool i-a plătit lui Brighton 70 de milioane de euro pentru un transfer definitiv, iar mijlocașul central a trecut deja vizita medicala și va fi prezentat oficial, cât de curând, la noul său club. Numai că, în ultima perioadă, campionul mondial cu Argentina nu a ținut capul de afiș al tabloidelor cu performanțele sale sportive, ci cu viața sa personală. 

Alexis Mac Allister s-a despărțit de iubită și s-a combinat cu cea mai bună prietenă a fostei 

Mai precis, la începutul anului, Alexis Mac Allister s-a despărțit de Camila Mayan, cea care i-a fost alături când a triumfat la turneul final din Qatar, și a început o relație cu cea mai bună prietenă a sa: Ailen Cova. De altfel, spiritele au escaladat când fotbalistul a fost surprins la nunta lui Lautaro Martinez (25 ani) cu noua cucerire. Ceea ce a făcut-o pe fosta lui Alexis Mac Allister să reacționeze foarte dur:

„Am fost trădată. Tot ce s-a întâmplat, nu mi-aș fi putut imagina niciodată, nici în cel mai rău coșmar.

Nu mi-as fi imaginat niciodată atâtea lucruri negative despre o persoană atât de apropiată (n.r. – Ailen Cova)”, a declarat Camila Mayan, potrivit The Sun.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!