Campioni ajunsi in MIZERIE in Liga 1! Milionarii distrusi de visul Champions League! Acum sunt la un pas de retrogradare

Otelul Galati Dorinel Munteanu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Decembrie 2012, 23:10
Data actualizarii: Luni 03 Decembrie 2012, 23:11

Au anuntat buget de Champions League, construirea unui stadion nou si transferuri spectaculoase. Pana sa reuseasca ceva din toate acestea, se lupta grav cu mediocritatea!

Campioana din 2011, Otelul, a ajuns intr-o situatie disperata! Pe 14 in Liga I dupa 18 etape, Galatiul e la egalitate cu Iasiul si se teme de apocalipsa in 2013! Schimbarea lui Dorinel Munteanu n-a dat restartul asteptat de sefii clubului. Viorel Tanase a parut capabil sa salveze situatia dupa victoriile din ultima luna cu Gaz Metan (2-0) si FC Vaslui (2-0), insa fanii au uitat ca e una dintre legendele echipei si i-au cerut demisia la finalul partidei cu CSMS Iasi (0-3).

Preluata de un grup puternic de investitori dupa startul campionatului, Otelul asteapta banii la iarna ca sa nu moara definitiv! Noii proprietari ai clubului au promis o arena de 5 stele si transferuri spectaculoase care sa aduca din nou Galatiul la pretentii de Liga.

Meciurile cu Man United si Benfica, de acum doi ani, sunt amintiri indepartate pentru Otelul 2012. Chiar daca nu au facut schimbari importante in lot si au pastrat structura campioanei din 2011, galatenii par sa-si fi epuizat tot sezonul in sezonul care i-a adus in Champions League.

Crezi in investitiile anuntate la Otelul?

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!