CASILLAS vrea revansa contra BARCEI! Vezi ce isi doreste cel mai mult campionul mondial pentru acest sezon:

Iker Casillas Barcelona Jose Mourinho Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2011, 15:53
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2011, 15:54

Iker Casillas isi ia in serios rolul de capitan al Spaniei - isi incurajeaza colegii de la nationala pentru urmatorul meci pe care spaniolii il vor juca contra Cehiei.

"Chiar daca in ultima vreme am avut cateva rezultate negative cu echipa nationala, Cupa Mondiala pe care am castigat-o ne da ocazia sa traim varsta de aur a fotbalului spaniol ", spune Casillas.

Daca Mourinho a fost critic in legatura cu refuzul celor de Sporting de a juca cu o zi mai devreme partida cu Real, Casillas nu s-a aratat atat de inversunat:"Trebuie sa luam in calcul si suporterii echipei Sporting - poate ei si-au planificat deplasarea la meci pentru sambata."

Mourinho a facut o cerere Ligii din Spania pentru reprogramarea meciului cu Sporting deoarece dorea sa-si odihneasca jucatorii pentru meciul din sferturile Champions League cu Tottenham.

Se anunta o luna de foc in fotbalul spaniol - El Clasico dintre Real si Barca e programat peste trei etape. Echipele se vor intalni si in Cupa, dar e posibil ca cele doua rivale sa joace si in semifinalele Champions League, doar daca trec de sferturi.

Casillas vede dificila intalnirea cu Tottenham, mai ales ca englezii i-au eliminat din Champions League pe italienii de la AC Milan.

"Dar si Sahtior le poate da emotii celor de la Barcelona. Real Madrid a trecut de bariera psihologica a optimilor si acum suntem mai puternici", mai spune Casillas pentru presa din Spania.

Venirea lui Mourinho a schimbat multe la Real. Cassilias are numai cuvinte de lauda pentru portughez :"Mourinho este de nota 10 atat ca antrenor cat si ca om", incheie portarul lui Real.

Real Madrid se bate pentru trei obiective - Cupa Spaniei, campionat si Champions League. Casillas se declara multumit daca echipa lui castiga macar un trofeu din cele trei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!