FOTO ȘI VIDEO Brazilianca Anitta, spectacol în finala UEFA Champions League! A făcut twerk în fața a zeci de mii de fani + mesaj pentru Vinicius

Anitta Finala UEFA Champions League Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Iunie 2023, 22:03
Data actualizarii: Sambata 10 Iunie 2023, 22:16

Finala UEFA Champions League dintre Manchester City și Inter Milano s-a disputat la Istanbul, pe stadionul Ataturk. 

Ca în fiecare an, UEFA pregătește spectacol înainte de startul marii finale. În acest sezon, delegați cu distracția au fost Anitta, cunoscută cântăreață din Brazilia, DJ Alesso și Burna Boy. Cel din urmă a deschis spectacolul, interpretând două piese, fiind urmat de sexy brazilianca renumită datorită mișcărilor sale de dans.

Anitta a cântat celebra piesă Envolver și i-a încântat pe zecile de mii de spectatori cu un moment de twerk, purtând un costum albastru cu sclipici. Inițial artista a fost singură pe scenă, care ulterior a fost umplută de dansatoarele sale. 

Show-ul din deschidere a fost „închis” de DJ Alesso, înainte ca imnul Champions League să fie interpretat de un artist la pian. 

Mesajul Anittei pentru Vinicius Junior în finala Champions League

Cântăreața din Brazilia a devenit virală și după momentul din finală datorită vestimentației sale. Cunoscută pentru prieteniile cu Neymar și Maluma, Anitta s-a apropiat recent și de fotbalistul lui Real Madrid, Vinicius Junior, iar când a izbucnit scandalul de rasism în urma meciului cu Valencia și-a arătat sprijinul pentru brazilian. În finală, artista a purtat o bluză care îi purta numele pe spate, însă sub materialul pe care îi apărea numele, Anitta avea scris numele lui Vini Jr din pietre. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!