Bilasco - Stancu, pariul lui Lacatus pentru meciul cu Dinamo! Vezi echipele:

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2010, 17:52
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2010, 18:03

DERBY: Dinamo - Steaua, duminica LIVE text pe www.sport.ro la 20:30!

Steaua se pregateste pentru derbyul nebun cu Dinamo. Chiar daca nu au experienta in astfel de intalniri, stelistii se mandresc ca meciurile din Europa League. Dinamo nu a mai castigat de 5 etape in Liga I, iar Andone este intr-o situatie disperata. Echipa sa trebuie sa castige pentru a ramane in prima jumatate a clasamentului.

"Ii macelarim! Le dam 5-0! Eu nu am vrut sa fac declaratii, dar am vazut ca Borcea a spus ca ne da 2-0. Stau langa Borcea ca sa nu ia pastile!", a spus Gigi Becali.

Becali spune ca nu e de acord cu controlul antidoping pentru toata echipa lui Dinamo, ci doar pentru 2-3 jucatori:

"Nu sunt de acord cu control pentru toata echipa Dinamo... doar pentru 2 jucatori. Adrian Cristea oricum nu e nevoie, poate pentru N'Doye.", a mai spus patronul Stelei.
 

"De sase ani ii macelarim pe stelisti, ii transam! Chiar daca noi avem unele probleme de efectiv, traditia acestui 'El Clasico' ne este clar faorabila si nu vrem sa o stricam. Randul Stelei sa ne bata nu este acum! Exista o presiune fantastica pe cei de la Steaua pentru ca nu ne-au invins de atatia ani, iar acum doi ani i-am batut fara drept de apel.Sunt sigur ca Danciulescu va marca impotriva Stelei, chiar daca nu va intra din primul minut!" a declarat Cristi Borcea la digisport!

Dinamo: Dolha, Bordeanu, Moti, Garat, Rubio, N’Doye, Alexe, Adrian Cristea, Torje, Niculae, Danciulescu

Steaua: Tatarusanu, Latovlevici, Geraldo, Gardos, Bonfim, Tanase, Ricardo, Apostol, Nicolita, Bilasco, Stancu
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!