Beckham intra DEFINITIV in istoria Angliei! Regina ii face o oferta de nerefuzat dupa ce mii de fani au votat pentru eroul englez!

David Beckham Anglia Regina Elisabeta Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Decembrie 2012, 10:37
Data actualizarii: Duminica 30 Decembrie 2012, 10:37

Becks este unul dintre cei mai iubiti jucatori intr-o tara in care fotbalul e rege. Asa ca fanii sai vor sa-l treaca direct in cartea de istorie.

David ar putea fi primul jucator de fotbal din istorie care va aparea pe o bancnota. E vorba despre cea de 10 lire, la care englezii se gandesc sa-l inlocuiasca pe Darwin cu un nume mai cunoscut, mai de actualitate, care sa insemne ceva in istoria recenta a poporului englez.

Asa ca au supus la vot o lista cu 158 de personalitati publice, celebre, toate din Anglia. Intre cele si Beckham, care a obtinut mii de voturi de la oamenii da rand, care nu l-au uiata. Simbol pentru englezi, dar si pentru milioane de fani ai fotbalului, fostului jucator de nationala i s-ar face astfel una dintre cele mai frumoase premieri din istorie - intrarea in galeria celor mai respectari oameni din Marea Britanie.

Pana cand se va lua o dicizie, jucatorul mai are de tras din greu pentru voturi. In lupta pentru bancnota de 10 lire mai sunt Printesa Diana, trupa Beatles, Mick Jagger si Robbie Williams, precum si William Shakespeare, nume 'grele' pentru englezi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!